La mine nu au cum sa zica ca nu se aude, ca se aude clar zgomotul deci nu e de auz aici.
Moderator: Echipa Tehnica
adn scrie:Te rog maine dupa ce vii de la service sa-mi spui si mie ce ti-au gasit... insa daca poti sa vezi si tu nu doar sa crezi ce spun ei... asta depinde de timpul de care dispui pt ca ar fi bine sa stai pe capul lor.
Bafta! eu sunt nascut intr-o zi de 13...
MoonStorm scrie:Tocmai m-am intors de la ATS. Sistemul de senzori de parcare NU se poate integra (multumesc pe aceasta cale, din nou, dezinformatorilor de la Champion![]()
![]()
) dar daca vrei un kit complet separat ti-l vand la 13 mil.
![]()
![]()
![]()
Nu am display-ul necesar pe aceasta versiune, nici macar in boxe nu se poate auzi, deci e complet separat de sistemele masinii, dar tot iti cer o caruta de bani. La "tinichigerie", daca ai vreo problema de gen, te programeaza peste aproximativ 5 saptamani. Asa ca feriti-va cum puteti de belele si luati metroul in oras
P.S.: Si pentru ca nu ma pot abtine, referitor la necontenitul subiect "ATS vs Champion", ai de ales intre texte gen "nu se poate/nu stim" si "facem orice". Acum stiu ca suna bine "facem orice" insa.... scartaie. N-am incredere in CUM fac oamenii aia orice. Asta nu inseamna neaparat ca ii alegi pe primii. Pur si simplu innebunesti.
danalarm scrie:puneti senzorii neaparat. eu am permis de 8 ani, am condus multe masini, dar la c4 meu nici acum dupa 1 luna nu m-am obisnuit cu ea.
nu se vede prea bine in spate! tre sa fii meserias rau sa o parchezi din prima.
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 9 vizitatori