Nationala 2013
Moderator: Echipa Tehnica
Eu zic sa lasam intepaturile cu prescurtari , scris , etc. Hai sa batem un piron pe peretele forumului si sa stabilim odata ce e de stabilit , ca ne prinde Craciunul .
Faceti lista si stabiliti locatia , data e ok , in perioada aia sunt si eu liber , deci pot veni sigur ( m-ati scutit de un schimb de tura ).
Faceti lista si stabiliti locatia , data e ok , in perioada aia sunt si eu liber , deci pot veni sigur ( m-ati scutit de un schimb de tura ).
Nu sunt un tip agitat sau violent , doar ca simt nevoia sa crap cate un cap in fiecare zi.....
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
danny29 scrie:tu ai o problema cu mine, dacĂŁ da spune-mi si nu mai scriu in forumul asta, AB vine de la judet. Sunt destul de ocupat in timpul zilei daca tu nu ai altceva decat de corectat e bine asa.
Bine ca suntem buni de corectat si comentat ca de altceva Romani nu sunt buni.
Nu am nimic cu tine, prietene, nici nu te cunosc si nu-mi amintesc sa fi vorbit vreodata.
Pur si simplu imi aratam uimirea.
Si nu te pune nimeni sa-mi raspunzi, poti sa ma ignori. Si dupa cum se observa cu usurinta, lenesul mai mult alearga.
mesersmith scrie:
Nu am nimic cu tine, prietene, nici nu te cunosc si nu-mi amintesc sa fi vorbit vreodata.
Pur si simplu imi aratam uimirea.
Si nu te pune nimeni sa-mi raspunzi, poti sa ma ignori. Si dupa cum se observa cu usurinta, lenesul mai mult alearga.
nu mai fi asa uimit, vezi-ți de treaba, lasĂŁ-mĂŁ pe mine in pace, dacĂŁ veneai cu o idee nu cu un comentariu.
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
Si cica sa nu comentezi...
Asta ar trebui sa fie o lista, prin urmare, o sa fie o lista foarte misto, cu tot felul de euri.
Ma intreb ce-o sa faceti cand veti aduna vreo 20 de euri cum o sa faceti.
Eu-l nr 2 sa ia cartofi, eu-l nr 17 sa ia berea.
Ca sa concluzionez, se scrie nick-ul de pe forum in clar cand se face o astfel de lista.
Si Andrei, usor cu comentariile la adresa mea.
Eu am comentat vis-a-vis de tine doar faptul ca ai scris in chineza si, cum nu era prima data, mi-am permis sa te atentionez.
Data viitoare, o sa-ti sterg postul, vad ca vorba buna nu te satisface.
Asta ar trebui sa fie o lista, prin urmare, o sa fie o lista foarte misto, cu tot felul de euri.
Ma intreb ce-o sa faceti cand veti aduna vreo 20 de euri cum o sa faceti.
Eu-l nr 2 sa ia cartofi, eu-l nr 17 sa ia berea.
Ca sa concluzionez, se scrie nick-ul de pe forum in clar cand se face o astfel de lista.
Si Andrei, usor cu comentariile la adresa mea.
Eu am comentat vis-a-vis de tine doar faptul ca ai scris in chineza si, cum nu era prima data, mi-am permis sa te atentionez.
Data viitoare, o sa-ti sterg postul, vad ca vorba buna nu te satisface.
Înapoi la “Intalniri nationale”