XENON scrie:mi-e un pic teama totusi sa nu ma trezesc ca imi troncane ceva dupa interventia asta la ce imbecili sunt multi "mecanici profesionisti" si mai e problema cu inaltimea masinii. oare cat de mult inseamna 3 cm (vizual vorbind)?
Teoretic nu are ce sa iti troncane! 3 cm poate insemna f mult, o sa ii simti imediat, mai ales cand te urci/dai jos din masina..."o sa simti altfel pamantul"

Eu la a mea am lasat-o cu 3.5 cm pe fata si 3 cm pe spate(asa au venit arcurile de la Eibach), si se simte/vede.
Pe langa aspectul vizual, comportamentul masini s-a imbunatatit destul de mult.
Un aspect negativ este faptul ca amortizoarele cel mai probabil vor ceda mai repede.
Un alt minus, este acela ca atunci cand si daca vrei sa abordezi viraje cu viteza ridicata, e posibil sa iti cam topaie de fund la franare(a mea asa face).
Daca vrei sa faci treaba pana la capat ia si niste amortizoare sport ulterior, sau ia-ti din prima niste amortizoare reglabile si ai terminat cu toate probleme...dar toate astea costa(ceva bun e aprox 800-1000EUR setul de amortizoare reglabile)
Daca iti schimbi arcurile, e bine sa ai in vedere si un cauciuc cu talon mai mic, asta ti-o zic din proprie experienta cu a mea.
Cat am avut toata iarna cauciucurile cu balon mare adica 195/65 masina se comporta execrabil, topaia urat de tot, parea fff instabilia
Cum am schimbat cu rotile de vara 225/45 merge impecabil, se simte impecabil la condus.
PS: uita de tiganiile alea care le-ai postat tu mai sus, pe langa faptul ca sunt riscante nici nu vei avea efectul dorit!!
Spor ;)