Atelier Citroen SC.TOTCITRO Serv.SRL
Moderator: Echipa Tehnica
Bun deci din cate am inteles , va trebuie si cablu si clipsul? in fine... eu am cautat pretul pentru amandoua
Cablurile vin pereche , iar clipsu costa atat de putin... incat cred ca este mai scump transportul
decat el in sine
Dureaza in jur de 7 zile ....
00006822Q0 CLIP DE FIX 5.82 RON 6.93 RON 6.93 RON
00002444AT CABLE CDE 269.21 RON 320.36 RON 320.36 RON
Cablurile vin pereche , iar clipsu costa atat de putin... incat cred ca este mai scump transportul

Dureaza in jur de 7 zile ....
00006822Q0 CLIP DE FIX 5.82 RON 6.93 RON 6.93 RON
00002444AT CABLE CDE 269.21 RON 320.36 RON 320.36 RON
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
Baieti am o mare rugaminte la voi! Am o mare patanie! Asta iarna a inceput sa trancane si la mine in partea stanga a motorului unde este si fulia si intinzator! Am dat vina initial pe intinzator dar nu era el! Apoi am fost la service si au zis ca e de la distributie caci parca se aude cam sus nu jos la fulie! Bun dupa ce am schimbat distributie acelasi trancanit! Atunci parca trancanea numai cu motorul rece! Apoi dupa ce se incalzea trebuia se accelerez putin si aparea scurt trancaneala! Apoi trancaneala era inprevizibila, ba la relanti , ba si in mers. Un alt mecanic mi-a vazut ca scapa motorina la injectoare si a zis ca de acolo se aude! Ok am schimbat sabele de cupru si pus la loc dar trancaneala nu a disparut! Dupa alt timp a anceput sa dispara cu saptamanile trancanitul si sa apara sporadic pentru o zi /2 si sa dispara iar! Cand apare totusi parca se aude proeminent pe la roata din dreapta ! Mie tare frica ca dau 4 milioane pe o fulie si sa nu fie iar de la ea! Ma gandesc sa nu fie trancanit de la injectorul din capatul stang al motorului ! Astept pareri cu nerabdare! Va multumesc anticipat! Specific ca masina merge la fel ca inainte , trage la fel de bine! Ma gandesc ca cu capota ridicata se aude zgomot de mai sus caci doar pe acolo poate urca zgomotul in sus si sa se auda ca si cum ar fi de la injectie! Please help! Sunt satul de mecanici prosti iar daca imi puteti da un ajutor sunt foarte recunoscator! Daca nu imi cer mii de scuze ca am indraznit!
Buna ziua , usor de zis schimba aia , schimba aia ... asa aiurea pe banii altora
nici eu nu iti pot spune exact ce are masina ta ... doar prin descrieri ... poti verifica vizual fulia , dai roata dreapta jos , precum si contra-aripa ... si vezi daca fuleaza sau zgomotul vine de la ea , este cel mai simplu asa si nu este cine stie ce inginerie
succes

Schimbat fulie cu una model nou( pt modelele peste 2005) Zgomot disparut la relanti si in mers dar parca apar un zgomot mai infundat la accelerare usoara sau la plecare de pe loc! NU mai seamana cu zgomotul vechi , e infundat ! Nu mai stiu ce sa ma mai fac cu fulia asta! Totusi la relanti e muuult mai silentioasa si in acelerare puternica nu se mai aude trancaneala! Tare as vrea sa scap si de zgomotul nou aparut!
nu pot da un verdict ... sunt o sumedenie de posibilitati
am sa va rog sa nu va mai dati cu presupusul ... pentru ca cel pution nu vreau sa induc omul in eroare
se poate discuta pe aria c3 despre eventualele bube mai des intalnite !
Din pacate fiecare masina are "nebuneala" ei iar un diagnostic orbeste este greu de dat
cel cu fulia este cel mai des intalnit si se verifica si usor ... dar in rest
O zi buna si multumesc pentru intelegere

Din pacate fiecare masina are "nebuneala" ei iar un diagnostic orbeste este greu de dat

O zi buna si multumesc pentru intelegere

De acum pot oferii si modificari la td`urile clasice
atat reglaje fine cat si interne schimbate la pompa de injectie
intercooler si tot ce tine de aceasta ... pentru a face niste batranele rapide
din pacate la hdi nu dispun de softuri .. insa la fel se pot face upgrade mecanic la anumite piese
Rezultatele se pot vedea intr`o baba rosie

Rezultatele se pot vedea intr`o baba rosie

Înapoi la “Service-uri independente”