Pozitii C4,lumini de bord C4, angel eyes, etc

personalizarea masinii, de la styling pana la tuning extrem

Moderator: Echipa Tehnica

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Vin 09-Feb-2007 13:06

Doc scrie:@vldst: stai linistit ca nu se ard asa de repede precum cele cu halogen. Eu mi-am pus de acum un an si inca nu s-a ars niciun bec, iar ziua merg cu ele aprinse indiferent daca sunt in oras sau afara. Garantie ofer 12 luni. Cel putin asa s-au laudat cei de afara ca imi ofera.

Aha, ai avut ceva probleme pana acum cu xenoanele astea (becuri arse, etc)? Ne poti spune din ce sursa provin, firma producatoare? Si un pret orientativ?

Merci.

colegu
pasionat

Mesajde colegu » Vin 09-Feb-2007 13:46

mituc scrie:
colegu scrie:oarecum oftopic. faine pozele, mai ales numĂŁru de ĂŽnmatriculare :D

Dar ce are numarul :shock: Am sa editez pozele si am sa-l ascund, stiu ca arata foarte naspa pentru ca e dintr-ala de pe care s-a dus vopseaua (btw, numarul din fata e refacut 100% cu un marker negru permanent).

stai liniÂştit, nu m-am referit la cum aratĂŁ, ci la ce reprezintĂŁ.
Âşi nu e naÂşpa deloc, e chiar meseriaÂş.

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Vin 09-Feb-2007 14:04

-puneti-va ca e altceva !!!! sunt meseriase rau de tot , cine nu ma crede , sunt dispus sa ma intalnesc cu cine nu e asa convins sa vada
-si la C4 e mai bine ca faza lunga iti ramane pe halogen , oricum nu prea o sa mai aveti nevoie de faza lunga !!! :)

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Vin 09-Feb-2007 16:51

DMX scrie:-si la C4 e mai bine ca faza lunga iti ramane pe halogen , oricum nu prea o sa mai aveti nevoie de faza lunga !!! :)

Da, cred ca faza lunga e cel mai intens la facut flash nefericitilor cu dacii care merg cu 25Kmph pe banda a 3-a in timp ce depasesc alti dacioti de pe benzile 1 si 2 care merg cu 24 respectiv 23Kmph.

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Vin 09-Feb-2007 16:53

vldst scrie:Mituc, cam la ce suma te-a dus kit-ul asta de xenon? Ai si garantie la el? Cam cate ore de functionare garanteaza producatorul? Eu stiam ceva de cam 3000 de ore pentru niste becuri de xenon.

3000 de ore scrie si pe astea ca tin.

Pentru detalii, preturi and so on poti lua legatura cu Doc, iar ca reper poti avea asta:

http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtop ... ght=#48351

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Vin 09-Feb-2007 19:17

Doc, stiu de cand cu intrarea in uE garantia minima oferita este de 24 luni...de ce doar 12 luni...stiu ca au tot repetat la tv faza asta...
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop
:: LED designs ::

Doc
pasionat

Mesajde Doc » Vin 09-Feb-2007 21:13

Pai crezi ca la astia mici si cu ochii oblici le pasa de legea europeana??? Mai multe date nu am sa iti dau nici eu. Cert este ca pana acum nu am avut nicio problema legata de balasturi si becuri, sper ca nici de acum incolo. Urmatorul trasnsport de kituri e posibil chiar urmatorul transport se preconizeaza a avea un pret mai bun decat cel de pana acum.
Astazi am montat pe Santa Fe si Peugeot 307 T6.
Chiptuning si Anulare FAP Citroen BY DIMSPORT

REY
simpatizant

Mesajde REY » Vin 09-Feb-2007 21:15

Doc scrie:Pai crezi ca la astia mici si cu ochii oblici le pasa de legea europeana??? Mai multe date nu am sa iti dau nici eu. Cert este ca pana acum nu am avut nicio problema legata de balasturi si becuri, sper ca nici de acum incolo. Urmatorul trasnsport de kituri e posibil chiar urmatorul transport se preconizeaza a avea un pret mai bun decat cel de pana acum.
Astazi am montat pe Santa Fe si Peugeot 307 T6.

DOC dar astia nu zic nimic de garantie? sau o pot monta si ei? cu toate ca nu as prefera asta!

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Vin 09-Feb-2007 21:31

Garantie masinii ??
-nu va puneti prostii pe masini , asa ca noi xenoane pana nu iese masina din garantie ca o pierdeti CLAR , iar ei sa monteze - nu se baga
->xenoanele tin si ele in functie de cat de mult le folositi si asa mai departe , garantie - negociati cu cel de la care le luati !!!

Doc
pasionat

Mesajde Doc » Sâm 10-Feb-2007 05:16

Sincer eu demult nu mai stau in gura service-ului cu masina si doar se stie ca am un frate PSA. Daca ar fi sa ma iau dupa Eurial, nu as avea voie sa trag nicio o bas..a in masina ca nu cumva sa se strice. Eu mi-am montat singur o instalatie de xenon, am bricolat putin pentru ca era una luata de pe alt model de masina, dar bineinteles ca dupa montaj am dat fuga la eurial sa ii fac reflajul si sa vad daca nu cumva bate in balarii. Si uite ca de atunci a trecut un an si masina se afla tot in garantie.

La voi este mult mai simplu, instalatia se poate demonta in 2-3 minute si pun becul original. Asta in caz ca vreti sa aveti liniste cu garantia. Cred ca va poate povestii mituc cat de simplu se monteaza o instalatie aftermarket.

Asa cum am spus ofer garantie 12 luni la kiturile de xenon.

Cine mai vrea sa puna pe masina un astfel de kit sa imi dea un PM. Si asa cred ca am discutat cam mult pe o arie care nu este de publitcitate si ne punem moderatorii in cap.
Chiptuning si Anulare FAP Citroen BY DIMSPORT

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Sâm 10-Feb-2007 20:00

Doc, mai am o intrebare. Montarea kit-ului de xenon presupune vreo modificare, de orice fel, asupra instalatiei electrice originale a masinii? Prin modificare inteleg taiat de fire, dezizolat de fire, insailat de fire pe cablajul existent al masinii, etc. Se foloseste cablajul original al masinii cu mufele aferente sau se procedeaza ca la alarme unde cica nu se fac interventii asupra sistemului electric, dar de fapt alarma se monteaza pe firele masinii?

Merci.

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Sâm 10-Feb-2007 22:14

Nu, absolut nici una. Mufa care intra in dulia lampii de faza scurta intra acum in balast, iar lampa e alimentata de firul ce iese din balast.

SIngura modificare (daca o poti numi asa) consta in faptul ca tre' sa dai niste gauri prin plasticele de prin zona aia ca sa prinzi balasturile. Eu unul l-am prins de cutia in care sint sigurantele iar celalalt de scutul de plastic care protejeaza rezervoarele de lichid de racire si pe cel de spalare geamuri.

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Sâm 10-Feb-2007 23:39

mituc scrie:Nu, absolut nici una. Mufa care intra in dulia lampii de faza scurta intra acum in balast, iar lampa e alimentata de firul ce iese din balast.

SIngura modificare (daca o poti numi asa) consta in faptul ca tre' sa dai niste gauri prin plasticele de prin zona aia ca sa prinzi balasturile. Eu unul l-am prins de cutia in care sint sigurantele iar celalalt de scutul de plastic care protejeaza rezervoarele de lichid de racire si pe cel de spalare geamuri.

Problema e pe unde intri cu firele de la balast care alimenteaza lampa de xenon si pe unde iesi cu firele care alimentau lampa de halogen spre balast. Din cate stiu eu cutia farului este etansa, asa ca n-ar fi prea bine sa gauresti capacul din spate al farului care are si o garnitura de etansare. Ma rog, se poate izola cumva ulterior, dar...

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Dum 11-Feb-2007 00:05

Capacul se gaureste dar kitul contine o garnitura care practic il re-etanseizeaza. Uite aici:

http://blackblue.iasi.rdsnet.ro/xenon-c4/dsc00085.jpg

Probabil iti imaginezi cam cum arata garnitura aia... a prins garnitura originata ca un sandwich.

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Dum 11-Feb-2007 00:27

mituc scrie:Capacul se gaureste dar kitul contine o garnitura care practic il re-etanseizeaza. Uite aici:

http://blackblue.iasi.rdsnet.ro/xenon-c4/dsc00085.jpg

Probabil iti imaginezi cam cum arata garnitura aia... a prins garnitura originata ca un sandwich.

Aha, am inteles care-i ideea. Multam pentru info, mituc :wink: Esti multumit pana acum de xenoanele pe care ti le-ai montat? Ai idee daca fara instalatia de auto-leveling sunt deranjante xenoanele pentru cei care vin din sens opus? Te-a flashuit cineva pana acum, de cand ai xenoanele? :twisted:

Înapoi la “Tuning/Audio C4”