THUNDER77 - Nuuu! Nu e vorba ca nu imi place Xantia...Imi face placere sa merg cu ea...E mai silentioasa ca BX-ul...nu vibreaza (nici nu ii simt motorul...)...are A/C (clima), ABS...are 103 cp...E OK!
Dar parca e mai stearsa decat BX-ul...De aceea am regrete...BX-ul avea mai mult caracter...Si ca motor (avea un nerv ce nu se poate compara cu Xantia...)...si ca suspensie...parca nu mai e asa de evidenta hidraulica (la BX parca rotile culisau mai mult...parca era mai moale suspensia...nu stiu...)...iar liniile masinii erau incomfundabile...Era imposibil sa treci neobservat cu BX-ul...
...Peste toate astea, sincer, mi se pare mai stricacioasa Xantia decat BX-ul si muuult mai greu de reparat...
Nu ai avut BX si de aceea spui asta! Masina aia chiar mi-a castigat sufletul...pt. ca mi-a demonstrat ce poate...
................................
Sigur...Mi-am dorit o masina mai moderna...mai noua ca an de fabricatie si mai putin rulata...Ok! Mi-am cumparat-o...
Dar greseala a fost ca am dat BX-ul...La cei 1000 euro pe care i-am luat pe el, vis-a-vis de starea in care era masina, chiar nu merita data !!! Trebuia sa o pastrez ca a 2-a masina...In sensul asta am spus-o...
Dar uite ca am fost nevoi sa o vand, pt. ca nu aveam bani sa inmatriculez Xantia...Peste astea interveneau si impozitul...asigurarea...etc...Chiar ar fi fost peste posibilitatile mele...
Pacat!
Dar...cine stie?!? Poate o sa-mi mai cumpar unul...Poate un Diesel...sa vad si eu cum este...

...sau poate chiar BX-ul pe care l-am avut

...