Mesajde khan » Mie 31-Mai-2006 20:46
nu e cel mai reusit SM ala, e unul albastru metalizat fabricat de IXO care arata mai bine decit in realitate!!! dar ala e si mai scump de regula (~25-30 EU). preturile sint in functie de ce are vinzatorul in cap (sint vinzatori sau magazine ultra scumpe fara o justificare aparenta si vinzatori la care gasesti si cu mai putin de jumate din pretul mediu, deasemeni fara o justificare anume) trebuie doar sa cauti asiduu si sa astepti pina gasesti ce vrei la pretul pe care ti-l permiti. eu am reusit asta pina acum, nu am fost primul care sa fi cumparat cine stie ce model, dar macar n-am dat pe el cit nu face. sint 2 moduri de a cumpara de pe eBay: licitatie (e bine sa nu licitezi decit spre sfirsitul termenului, ca altfel ridici singur pretul aiurea) sau cumpara pe loc (buy it now), unde pretul e fix. de curind a mai aparut o varianta, dar inca nu m-am documentat sa vad exact in ce consta. de ajuns ajung relativ repede, din Franta, asa cu ii spuneam pe PM si lui jgr fac cam 3 sapt pina aici, la care se adauga cam o sapt cit face scrisoarea cu banii pina acolo. cu italia, de ex, situatia se schimba radical, timpul se cam dubleaza... nu inteleg de ce