eu incercam sa lamuresc raspunsul pe care marianmarian i l-a dat lui mdragos in care i-a spus ca dupa vin-ul masinii reprezentanta ii spune tot istoricul masinii , inclusiv km ....
pina la urma ne bazam tot pe presupuneri ....
mdragos: foarte greu vei gasi ceea ce cauti! la cele aduse de afara e aproape imposibil sa nu fie dati km inapoi la orice marca de masina!
[CUMPAR] Citroen C4 1.6 HDI 110 HP
Moderatori: Rica, Echipa Tehnica
-
- pasionat
- Masina: Renault Scenis 2, 1.6 b, 2006
aveti dreptate, legat de masinile aduse de afara DE CATRE ALTII !!!
de ce nu incearca lumea sa-si aduca SINGURi msinade afara, se arunca un ochi pe http://www.citroenselect.fr/fr/occasion ... 3%ABn+C4/1 , cautati o masina , puneti link-ul aici si rugati colegii sa va faca un calcul final, adusa in Romania
de ce nu incearca lumea sa-si aduca SINGURi msinade afara, se arunca un ochi pe http://www.citroenselect.fr/fr/occasion ... 3%ABn+C4/1 , cautati o masina , puneti link-ul aici si rugati colegii sa va faca un calcul final, adusa in Romania

CITROEN C5 CLUB ROMANIA - facebook.com/groups/110645719379127/
-
- pasionat
flavius tu incearca sa gasesti masina dorita si cerei vin-ul masini si verifical si o sa afli ce e cu masina .
tine minte vin-ul masini si sa il pastrezi ca la achizitionarea masini verifici sa vezi daca vin-ul e cel dat de bisnitar.
si o sa ai numai lucruri de invatat de la persoane care au trecut prin asemenea probleme.
eu iti spun din propria experienta si din patania altora.
tine minte vin-ul masini si sa il pastrezi ca la achizitionarea masini verifici sa vezi daca vin-ul e cel dat de bisnitar.
si o sa ai numai lucruri de invatat de la persoane care au trecut prin asemenea probleme.
eu iti spun din propria experienta si din patania altora.
-
- pasionat
- Masina: C4 Picasso 2015 1.6 Hdi 115 Cp
ideea pe care vreau sa o subliniez este ca NIMENI nu iti poate spune atunci cand cumperi o masina sh cati km are reali ... nici macar cei din reteaua citroen!
cele aduse de afara toate sunt date inapoi ... nu neaparat de cei care le aduc ci si de cei care le vand acolo!
mdragos ... ce cauti tu nu prea ai cum sa gasesti!
ai doua variante, dupa mine ...
1. cauta una achizitionata din romania si cu data ultimei revizii cat mai apropiata de data cand tu o cumperi ca sa fii sigur de kilometri ... iar dupa ce te ROGI de cei din reteaua citroen sa te ajute cu o verificare, o cumperi ...
2. cauta una care iti place tie din toate punctele de vedere, la un pret decent, ROAGA-TE de cei din reteaua citroen sa iti faca o verificare, fa singur presupuneri in legatura cu nr real de km pe care ar putea sa ii aiba, cumpar-o si fa-i distributia ca sa fii sigur ...
restul e cancan ...
cele aduse de afara toate sunt date inapoi ... nu neaparat de cei care le aduc ci si de cei care le vand acolo!
mdragos ... ce cauti tu nu prea ai cum sa gasesti!
ai doua variante, dupa mine ...
1. cauta una achizitionata din romania si cu data ultimei revizii cat mai apropiata de data cand tu o cumperi ca sa fii sigur de kilometri ... iar dupa ce te ROGI de cei din reteaua citroen sa te ajute cu o verificare, o cumperi ...
2. cauta una care iti place tie din toate punctele de vedere, la un pret decent, ROAGA-TE de cei din reteaua citroen sa iti faca o verificare, fa singur presupuneri in legatura cu nr real de km pe care ar putea sa ii aiba, cumpar-o si fa-i distributia ca sa fii sigur ...
restul e cancan ...
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE!
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
-
- pasionat
Vasea30 scrie:aveti dreptate, legat de masinile aduse de afara DE CATRE ALTII !!!
mie unul mi se par scumpe pe acest site ... crezi ca asta are km reali?
http://www.citroenselect.fr/fr/detail/220764
te asigur ca si cei care le vand acolo le dau km inapoi la multe!
-
- pasionat
flavius scrie:Vasea30 scrie:aveti dreptate, legat de masinile aduse de afara DE CATRE ALTII !!!
mie unul mi se par scumpe pe acest site ... crezi ca asta are km reali?
http://www.citroenselect.fr/fr/detail/220764
te asigur ca si cei care le vand acolo le dau km inapoi la multe!
sau asta!
http://www.citroenselect.fr/fr/detail/236417
hai sa fim seriosi!!!
-
- pasionat
Vasea30 scrie:Draga domnule flavius, in ritmul asta nu va ramane decat sa va cumparati o masina NOUA, se pare ca nu aveti incredere in NIMENI !
problema este ca nu eu vreau sa imi cumpar masina! eu mi-am spus parerea ...
nu sunteti atent la discutie?
si oricum nu am incredere in ce scrie pe un site pe internet .... daca dvs aveti incredere nu ma deranjeaza cu nimik ... de fapt se pare ca aveti mare incredere in acel site de il pomeniti in mai toate postarile din acest topic.
va rog sa imi spuneti si mie cand va veti cumpara masina cu km reali de pe acel site!
Mey oameni buni ... Daca vrei sa iei o masina cu km reali nu ai decat sa cauti o persoana care a cumparat respectiva masina de noua si are o carte service la zi . O poti verifica in service-ul unde s-au facut reviziile si tot odata gasesti si alte probleme care le-a avut in timp . Daca alegi sa cumperi o masina adusa de ,, afara ,, te expui unor riscuri mai mari ( dar asta nu inseamna ca sunt toate proaste ) . O parere strict personala este faptul ca o masina adusa de ,, AFARA ,, foarte rar sa o gasesti sub 120 000 km . Dupa cum stiti si voi o masina cu 60 -80 mii km se vinde mai bine decat una cu 180 mii km si tot odata si la un pret mai bun . Dar ... sunt multi naivi in lumea asta si vorba cuiva ,, Daca nu ar fi aer si fraieri eu nu as putea trai ,, ... Ca sa poti verifica o astfel de masina adusa de afara trebuie sa posede carte service cu reviziile la zi unde poti verifica intradevar inscrisurile .... ceea ce e mai putin probabil . VANZATORUL insa trebuie sa iti puna totul la dispozitie nu sa evite raspunsurile in clar . O masina cu multi km adusa de afara se cam cunoaste de pe uzura pronuntata pe volan , canapea sofer , schimbator viteza etc ... O poti verifica de erori , se poate verifica compresia , presiunea in injectoare etc ... Sincer o masina cu 200 000 km care a fost intretinuta poate circula inca pe atat . O masina din romania insa are mai multe ascunzisuri chiar si la documente de ex: un singur proprietar pe CIV unde gasesti scris clar ca este duplicat . cel mai probabil iti va raspunde ca a pierduto ... FALS !!! De ce sustin aceasta ideee !? Pai sa fim seriosi CIV-ul nu este un document ce trebuie sa insoteasca purtatorul . Cel mai probabil respectivul autoturism are multi proprietari si fiind printr-e ultimii inscrisi s-a dus si a dat-o pierduta . drept urmare RAR-ul trece in carte ULTIMUL PROPRIETAR . ( si atunci devine primul si singurul proprietar pe CIV ) . Daca vrei sa elimini definitiv aceste riscuri ai decat o singura varianta si anume sa o cumperi de noua
) ceea ce putini isi permit pe vremurile astea ..
AFIRMATIA Este o parere strict personala . iar povestea cu CIV-ul este o poveste dintrt-e cele intamplate mie .

AFIRMATIA Este o parere strict personala . iar povestea cu CIV-ul este o poveste dintrt-e cele intamplate mie .
Reprezentanta citroen din Romania nu iti spune de revizile efectuate, iti spune daca a avut ceva schimb pe garantie, sunati la Citroen si ei va raspund, am un prieten la citroen si el ma ajutat sa imi iau masina, ii dade-am vin-ul masini si imi spunea cati km a avut cand sa schimbat x lucru, la firma fatoma din bucuresti alexander grup a avut un c5 de vanzare, in bord 85mii si l-am sunat si am dat vin-ul, masina in 2011 ia schimbat cutia manuala, si avea 230000 km si eu am vazut masina in vara 2012, dar cum zicea un coleg mai sus se vedea ca era sterse butoanele, volanu era tocit la partea de jos, ideea e ca depinde de noroc, asa ca noroc in achizitii,
Înapoi la “Vanzari/Cumparari Auto”