B25BUY scrie:Salut !
Am citit recent un studiu care arata ca majoritatea avariilor mai mult sau mai putin usoare sunt cauzate de neatentia, teribilismul, proasta coordonare, neglijenta, nerespectarea regulilor soferilor cu varste intre 18-25 ani.
Acum , se pune problema la modul serios...MERITA sau NU casco !??
Incepand cu anul urmator, primele la CASCO vor creste considerabil si vor depinde invers proportional de varsta proprietarului, ajungand in unele cazuri pana la 200% fata de nivelul curent.
Asta inseamna ca este posibil sa ajungem sa platim eventual prime de asigurare de 3000 RON pe an pentru un C3...
Ori , spuneti-mi , cati dintre voi ati reusit performanta unui accident pentru care reparatia a sarit spectaculos de 3000 RON !?!?
Sau mai bine zis, per total in ultimii 3-4 ani....ati asistat la facturarea reparatiei pe CASCO a masinilor voastre pentru mai mult de 12.000 RON ?!?!
Eu sunt hotarat sa renunt complet la asigurarea CASCO pentru anul ce vine...
Astept comentarii,
Numai bine !!!
Eu una nu as renunta la casco. De curand un idiot care habar n-avea sa conduca m-a depasit in curba si a intrat in mine. Am fost la politie , proces verbal ...alea alea...dar cine nu cunoaste hatisurile legii sa nu se suie la volan...adica eu fiind la pima vizita la accidente usoare habar nu am avut ca vinovatul trebuie sa declare (fara ca politistul sa aiba vreo obligatie , mai nou) ca recunoaste fapta si ca accepta sa ii folosesc RCA-ul...Asadar , fara niciuna din cele doua....am aflat ca e mai indicat sa apelez la Casco personal daca vreau sa imi repar masina fara sa scot bani din buzunar ...dar cu mentiunea ca e afectata polita.
Pentru mai multe informatii , uite si aici...
http://onlinenews.rol.ro/stiri/2007/03/ ... travit.htm