C5 nou... dupa 20.000 troncane
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
si eu am probleme
am si eu un c5 2004 2000 hdi 115000 km..si tot asa troncane ca draq
treaba este ca nu are probleme la suspensie..masina se comporta normal in viraje sau gropi dar...zgomotul ma enerveaza parca se rupe...am fost pe la service si aia de la ats au zis ca intradevar bate si ca ar putea fi de la sfere...stie careva unde se face presiunea la aceste sfere???????? sau un loc unde se poate remedia asta.....ma gandesc serios sa renunt la masina din cauza asta este enervanta rau treaba...in rest toate celelalte parti ale masinii sunt extraordinare nu am avut nici cea mai mica problema cu masina (in afara de becurile de la faza scurta care sau ars :d)

Cine este conectat
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 6 vizitatori
Cauta in forum
- 07.05.2021 - Ca urmare a unor update-uri efectuate pe serverul de gazduire in 5 februarie 2021, Forumul clubcitroen.ro a suferit niste probleme de compatibilitate cu noul sistem de operare. Din acest motiv, astazi a fost migrat pe un VPS nou. Forumul functioneaza acum in parametri normali. Nu a fost sesizata nici o pierdere de date.
PARTENERI
Link-uri utile
Statistici
- Totals
Total mesaje 187773
Total subiecte 18653
Total Announcements: 8
Total Stickies: 86
Total Attachments: 0
Topics per day: 2
Posts per day: 23
Users per day: 1