Ce Canon ai ales care e lent... de obicei Canon-urile sunt foarte rapide... poate depinde de asemenea si de card...
Eu folosesc SD SanDisk UltraII care e 66x daca nu ma insel, deci are rata de transfer nominala undeva pe la 10MB/s...
Deja la nivelul asta am un raspuns mega-rapid, iar daca as fi maniac, mi-as lua ceva de genul SanDisk Extreme III
cu rating 133x sau 150x, care deja inseamna peste 20MB/s... Mai gasesti 133x sau 150x de la Kingston, Lexar etc...
PS: si uite asa i-am dat lui feng shui si informatii despre carduri de memorie externa... ;)
Camere VIDEO - achizitie, propuneri, pareri
Moderator: Echipa Tehnica
Desi mie imi face placere sa port asemenea discutii, sper ca realizezi realitatea: Cu cat ne bagam mai mult in detalii d-astea despre memorii, in curand senzor, lentila, baterie etc....cu atat mai mult il bagam in ceata pe bietul om care dupa primul tau post era aproape multumit, gasise o varianta buna.
Deci, hai sa nu il mai "confuzam" si sa recunoastem ca oricare din cele 2 camere satisface 99% din viitorii utilizatori. desi nu il cunosc pe feng shui, tind sa cred ca face si el parte din grupul asta.
P.S. Stai linistit feng shui, ca teapa nu e nici una din acele variante. nu o sa te trezesti ca filmeaza alb-negru :P sau alte figuri din astea.
Daca esti genul care vrea un "fair-choice", ar tb sa ceri inchiderea topicului; daca, in schimb, vrei sa te documentezi la maxim inainte de a cumpara ceva,o sa continuam
Deci, hai sa nu il mai "confuzam" si sa recunoastem ca oricare din cele 2 camere satisface 99% din viitorii utilizatori. desi nu il cunosc pe feng shui, tind sa cred ca face si el parte din grupul asta.
P.S. Stai linistit feng shui, ca teapa nu e nici una din acele variante. nu o sa te trezesti ca filmeaza alb-negru :P sau alte figuri din astea.
Daca esti genul care vrea un "fair-choice", ar tb sa ceri inchiderea topicului; daca, in schimb, vrei sa te documentezi la maxim inainte de a cumpara ceva,o sa continuam

e adevarat nu e unul din modelele prezentate de tine, ci unul mai entry-level
CANON MV890.
A fost cadou pentru tata acum 2-3 luni. M-am jucat putin cu el si nu zic ca e lent la scriere sau citire (oricum are minidv), ci la navigarea prin meniuri.
CANON MV890.
A fost cadou pentru tata acum 2-3 luni. M-am jucat putin cu el si nu zic ca e lent la scriere sau citire (oricum are minidv), ci la navigarea prin meniuri.
Aham... te-am intrebat pentru ca am avut impresia ca vorbesti despre o camera foto si ma facusesi curios...
Acum m-am linistit... stiam ca nu prea exista camera foto lenta facuta de Canon dar ma pusesesi pe ganduri...
Referitor la achizitia ta: este un entry level decent dar e de generatie mai veche si nu are procesorul digic II,
iar senzorul este interlaced, asta ar putea sa explice putin din lentoarea de operare, iar faza cu meniurile...
e relativa pentru ca acolo umbli odata ai setat-o dupa care filmezi, nu e ca la aparatele foto, unde la fiecare cadru mai ajustezi cate ceva...
Acum m-am linistit... stiam ca nu prea exista camera foto lenta facuta de Canon dar ma pusesesi pe ganduri...
Referitor la achizitia ta: este un entry level decent dar e de generatie mai veche si nu are procesorul digic II,
iar senzorul este interlaced, asta ar putea sa explice putin din lentoarea de operare, iar faza cu meniurile...
e relativa pentru ca acolo umbli odata ai setat-o dupa care filmezi, nu e ca la aparatele foto, unde la fiecare cadru mai ajustezi cate ceva...
Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Citroën C4 Coupé VTR
Camere VIDEO - achizitie, propuneri, pareri
Ma bag si eu off; stiti pe cineva care poate sa ma ajute sa trag de pe niste casete video vechi pe cd ?