Aparat de spalat cu presiune
Moderator: Echipa Tehnica
tocmai am spalat masina. pt. inceput nu pot spune decat ca este satisfacator. masina era extrem de murdara. murdara la modul ca nu se mai distingea bine culoarea, jeg de 2mm grosime pe alocuri. apratul rade grosul mizeriei, dar cum noroiul era compus din praf, ulei, noxe si alte deseuri de pe drumurile patriei, a ramas o pelicula subtire. pot spune ca acum o luna am fost la OMW la automata in Baneasa, inainte sa intru la perii a curatat-o baiatul de acolo cu un Karcher mare, si cand am iesit pe luneta inca era noroi. asa ca, de "jucaria" pe care tocmai am dat banii sunt multumit. am luat si un detergent lichid pentru ea, marca turtle-wax care este mizerabil, nu face nimic.
in concluzie, aparatul isi face bine datoria, dar de burete (cel putin cand e mazga pe masina) nu scap. poate vara cand murdaria este compusa predominant din praf uscat o merge fara burete. MARELE avantaj pe care il ofera este ca indeparteaza 90% din mizerie, partea care prezinta cel mai mare risc de abraziune, care fara un astfel de aparat nu se poate curata decat mecanic, adica cu buret/perie direct pe jeg, ceea ce nu e deloc bine pt. vopsea.
in concluzie, aparatul isi face bine datoria, dar de burete (cel putin cand e mazga pe masina) nu scap. poate vara cand murdaria este compusa predominant din praf uscat o merge fara burete. MARELE avantaj pe care il ofera este ca indeparteaza 90% din mizerie, partea care prezinta cel mai mare risc de abraziune, care fara un astfel de aparat nu se poate curata decat mecanic, adica cu buret/perie direct pe jeg, ceea ce nu e deloc bine pt. vopsea.
pompa de spalat cu presiune
Din cite stiu eu nu are ce sa pateasca daca a functionat doar atit timp iar pt spalare ar trebuii sa iti cumperi spuma activa ,gasesti si din gama karcher si se numeste RM 81 si se gaseste si ambalat la bidon de 2,5 l iar dilutia este de 1l RM la 40-50l de apa
pompa de spalat cu [presiune
NU stiu cum este modelul care il ai dar in general la aparatele karcher dupa primele 20 ore de functionare trebuie schimbat uleiul,repet nu stiu daca e valabil si pentru modelul tau dar ar fii bine sa verifici ;eu vind asemenea aparate dar din gama profi si daca nu e schimbat uleiul apare o uzura prematura la pompa de presiune
Re: pompa de spalat cu [presiune
lucian co scrie:NU stiu cum este modelul care il ai dar in general la aparatele karcher dupa primele 20 ore de functionare trebuie schimbat uleiul,repet nu stiu daca e valabil si pentru modelul tau dar ar fii bine sa verifici ;eu vind asemenea aparate dar din gama profi si daca nu e schimbat uleiul apare o uzura prematura la pompa de presiune
nu la toate modelele