GPS
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
mbc, hartile sunt cu bani pt ca firma care produce GPS-ul nu produce si harta.La Blaupunktul meu hartile sunt facute de Teleatlas(google earth, mio, tom tom, pioneer). Hartile costa bani.
Uite cat costa europa de est cumparata din Europa de vest
http://navigation.teleatlas.com/en/shop/blaupunkt/eastern-europe-2007-2008-blaupunkt-travelpilot-lucca-m2-sd-512mb-pr6351.html
Uite cat costa europa de est cumparata din Europa de vest

-
- simpatizant
Eu nu prea sunt incantat de ideea de 3 in 1 doar datorita faptului ca dimeniunile ecranului sunt scazute. Altfel ce pot spune, ideea de a avea totul intrun pachet suna bine.
Intr-adevar si eu as merge tot pe pda exact din acelasi motiv (ca pot pune orice soft).
Totodata acest asus are igo 8 modificat asus. Dar are un mare neajuns nu se potrivesc hartile de igo 8 pe el si se pare ca sta cam prost la update-ul de harti.
In rest parea un aparat perfect pentru mine.
Intr-adevar si eu as merge tot pe pda exact din acelasi motiv (ca pot pune orice soft).
Totodata acest asus are igo 8 modificat asus. Dar are un mare neajuns nu se potrivesc hartile de igo 8 pe el si se pare ca sta cam prost la update-ul de harti.
In rest parea un aparat perfect pentru mine.
-
- simpatizant
- tataie2010
- simpatizant
eu am geamuri laminate, nu merge gpsul
eu am geamuri laminate la C5, iar GPSurile nu merg nicicum pentru ca nu se pot detecta sateletii.
aveti vreo solutie altenativa?
aveti vreo solutie altenativa?
- tataie2010
- simpatizant
- ovicti
- simpatizant
- Masina: Citroen Cactus 1.6 HDI
- 2: Citroen Xsara 1.6 16V
- 3: Citroen Xsara 2.0 HDI
Eu am optat pentru un PDA HP Ipaq 211 si un receptor GPS Qstarz BT-Q818 eXtreme.
Comunica intre ele pe Bluetooth si antena are semnal foarte bun oriunde in masina (eu o tin de obicei in torpedou) si nu numai. Am incercat si un Mio cu GPS intern dar pierdea prea usor satelitii, probabil din cauza parbrizului atermic, asa ca m-am reorientat spre solutia cu antena externa.
Inca doua chestii faine la acest receiver de GPS:
1. are o baterie compatibila cu multe telefoane Nokia (BL-5C) asa ca in functie de necesitati mai sar bateriile din unele in altele.
2. poate fi legat pe USB la un calculator, asa ca cel putin ipotetic se poate folosi pentru a naviga chiar si cu un laptop (banuiesc ca exista ceva softuri de navigatie si pentru PC-uri, chiar daca eu nu am vazut).
http://www.amazon.com/HP-211-iPAQ-Enter ... B000WR0CKE
http://www.buygpsnow.com/Qstarz-818-eXt ... h_984.aspx
Comunica intre ele pe Bluetooth si antena are semnal foarte bun oriunde in masina (eu o tin de obicei in torpedou) si nu numai. Am incercat si un Mio cu GPS intern dar pierdea prea usor satelitii, probabil din cauza parbrizului atermic, asa ca m-am reorientat spre solutia cu antena externa.
Inca doua chestii faine la acest receiver de GPS:
1. are o baterie compatibila cu multe telefoane Nokia (BL-5C) asa ca in functie de necesitati mai sar bateriile din unele in altele.
2. poate fi legat pe USB la un calculator, asa ca cel putin ipotetic se poate folosi pentru a naviga chiar si cu un laptop (banuiesc ca exista ceva softuri de navigatie si pentru PC-uri, chiar daca eu nu am vazut).
http://www.amazon.com/HP-211-iPAQ-Enter ... B000WR0CKE
http://www.buygpsnow.com/Qstarz-818-eXt ... h_984.aspx
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5, benzină 2.0, Hydractive 3+
radix scrie:Poti da ceva detalii? Si eu ma necajesc cu un ASUS R300. Am reusit sa pun alt IGO si sa actualizez hartile , dar nu pot instala butonul OFF din interfata....Cat despre parbrizul atermic , merge GPS-ul fara nici o antena externa daca il pui sus langa oglinda , in zona cu buline negre.
Acel "alt iGO" e iGO8 original (nu ASUS NavNGo-licenta iGO8)...din caest motiv butonul ON/OFF nu functioneaza, insa....exista o varianta, aceea constand in instalarea MioPocket pentru a beneficia de posibilitatea utilizitarii butonului mai sus mentionat, asta pentu a nu uza prematur contactul fizic ON/OFF...
Cata