Dilema - 1.6 HDI rosu sau 1.6 16V gri metalizat

Forum de dicutii generale despre Citroen C4, C4 Picasso si Grand C4 Picasso: dotari, oferte, versus, posesori, etc.

Moderator: Echipa Tehnica

pgpdesign
just curious

Mesajde pgpdesign » Vin 22-Aug-2008 10:00

:)

daca zici ca-ti iei benzinar parca toata lumea incearca sa te convinga sa-ti iei diesel, daca zici ca-ti iei pe motorina invers....
Paul

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Sâm 23-Aug-2008 08:11

nicum scrie: E creatie proprie?

Nu, nu e creatie proprie, l-a dat cineva mai departe pe clubmazda si l-am preluat si eu de acolo :)

pgpdesign, asta e totusi in favoarea celui care nu stie cum sa se hotarasca. Tre' sa te gindesti bine ce vrei de la masina.

pgpdesign
just curious

Mesajde pgpdesign » Mie 27-Aug-2008 10:42

Pana la urma va fi DHI, negru. :D
Avansul e achitat, masina a ajuns din greseala la Satu Mare in loc de Cluj (nume Dealeri diferentiate doar de o litera in plus)...

Astazi, maine, poimaine astept sa ma sune sa merg dupa ea.... Intre timp al citit tone de review-uri de pe net si m-am uitat la zeci de filmulete pe youtube. Inutil sa mai spun ca nu mai am unghii la degete, le-am ros pe toate :)

Rabdare, rabdare.....
Paul

pgpdesign
just curious

Mesajde pgpdesign » Sâm 30-Aug-2008 06:58

Ieri am adus-o!....

Pana acum (85km) numa de bine. Inca nu i-am mai dat drumul din presiunea din roti si cam scutura pe portiunile mai rele de drum si centura (care nu are reglare pe inaltime) imi vine fix la baza gatului. Trebuie sa gasesc o solutie pentru ca este extrem de deranjanta chestia asta....
Paul

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Sâm 30-Aug-2008 13:07

Fiind coupe singura solutie e sa ridici scaunul mai sus, ca doar la berlina se regleaza centura pe inaltime.

history
simpatizant

Mesajde history » Mar 05-Mai-2009 20:27

Andrei Anghel scrie:de parca daca ar fi benzina turbo n-ar fi aceeasi chestie.
io nu vad asa mare filosofie la condusu de diesel... imi place ca poti urca borduri de videanu doar din ambreiaj :D

de momentu in care tre sa schimbi te prinzi si tu, ca incepe sa faca ca toti dracii ... in rest nu vad sa fie vreo diferenta notabila...

ontopic: practic dieselu e sa zicem cu 12 la suta mai scump decat benzina, dar consuma cu 35-40 la suta mai putin (oras, afara nu e diferenta asa mare). nu vad de unde "peste 20k", "peste 40k"... s-ar pune asa problema daca ar plati mai mult pe modelul diesel, dar omul a zis din start ca obtine ambele modele la acelasi pret. Cu toate astea, eu tot benzina mi-as lua-o, c4 mi se pare o masina cu tinuta de drum sportiva, suspensii tari, anvelope late, iar la asa ceva nu se preteaza un diesel. my 2 cents.

Se vede ca nu prea ai condus masini pe motorina. Conteaza cum manevrezi ambreiajul, turatiile, menajarea turbinei, vana EGR... Diferentele sunt notabile...pt. cine stie sa le vada.

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Mie 06-Mai-2009 10:00

history scrie:Se vede ca nu prea ai condus masini pe motorina. Conteaza cum manevrezi ambreiajul, turatiile, menajarea turbinei, vana EGR... Diferentele sunt notabile...pt. cine stie sa le vada.

pai ia sa ne povestesti tu cum manevrezi turatiile si vana EGR de ex

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Mie 06-Mai-2009 10:39

probabil cu cheia franceza, sau posibil si cu manivela de la cric :roll:

Andrei Anghel
pasionat

Mesajde Andrei Anghel » Joi 07-Mai-2009 03:38

insa are si dreptate omul, m-am grabit eu referitor la ce-am spus ... mai ales legat de turbina, stiindu-se faptul ca dupa un drum mai "forjat", cand te opresti, nu trebuie sa opresti motorul imediat, ci sa-l mai lasi putin la relanti.
WLD scrie:la 16v nici o problema nu e minora.

history
simpatizant

Mesajde history » Sâm 04-Iul-2009 11:57

khan scrie:
history scrie:Se vede ca nu prea ai condus masini pe motorina. Conteaza cum manevrezi ambreiajul, turatiile, menajarea turbinei, vana EGR... Diferentele sunt notabile...pt. cine stie sa le vada.

pai ia sa ne povestesti tu cum manevrezi turatiile si vana EGR de ex

MAi citeste o data, nu fii tendentios! Am spus de manevrarea ambreiajului nu a EGR-ului..., sau a turatiilor. Sa fac si o schema?

history
simpatizant

Mesajde history » Sâm 04-Iul-2009 12:03

xsara88vts scrie:Esti cumva vecin de scara cu el ca sa faci afirmatia asta? :evil: Dupa semnatura ta conduci un benzinar asa ca ma abtin...........de la orice comentariu. :---) =; [-X :-$

Ceea ce am facut eu involuntar faci tu deliberat. De unde stii ce masini am condus eu?

Scuze, Andrei Anghel!

Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”