salut
v-am spus ca nu e vorba de masina mea, e a unui coleg de munca care vrea sa o mai foloseasca cateva luni de zile(ii expira verificarea in aprilie si nu cred ca i-o mai da cineva pentru ca masina arata groaznic de rau- pragurile aproape ca nu mai exista- si e mancata toata de rugina)
A ramas cu masina chiar intr-o parcare (a vrut sa intoarca si a auzit o pocnitura la roata din dreapta), iar eu m-am dus sa o vad si am constatat cele descrise in primele posturi.I-am dat intre timp nr de tel al lui Sebi(un mecanic din bv)si sper ca a rezolvat-o!
O sa va tin la curent cu problema.
@khan: are cum sa iese tija si fara sa fie ceva stramb. mie mi-a iesit la cx, dar.... in momentul in care a iesit, executam niste cerculete intr-o parcare, cu spatele, cu masina virata maxim intr-o parte am desfacut pivotul, am cracanat de fuzeta, am schimbat siguranta tijei care era cam zapacita, am infipt-o la loc, si de atunci asa e
La BX nu are cum sa iasa e imposibil
poate doar sa iasa acele bile sau se sparga colovia in care sunt ele..dar asta e altceva
dar de iesit planetara e imposibil! Nu stiu cum e la cx, dar la bx garantez ca nu iese...
nu cred.e doar o tija..ce sa se rupa?planetara?in niciun caz
repet..bilele cu colivia pot fi problema la bx daca ai uzat acel cuplaj, la o smucitura si un viraj strans ai toate sansele sa iasa bilele..
07.05.2021 - Ca urmare a unor update-uri efectuate pe serverul de gazduire in 5 februarie 2021, Forumul clubcitroen.ro a suferit niste probleme de compatibilitate cu noul sistem de operare. Din acest motiv, astazi a fost migrat pe un VPS nou. Forumul functioneaza acum in parametri normali. Nu a fost sesizata nici o pierdere de date.
Totals
Total mesaje 187776
Total subiecte 18654
Total Announcements: 8
Total Stickies: 86
Total Attachments: 0
Topics per day: 2
Posts per day: 23
Users per day: 1
Topics per user: 2
Posts per user: 16
Posts per topic: 10
Total membri 11818
Cel mai nou membru alexanes
This forum uses cookies to give you the best and most relevant experience. By using this forum this means that you accept this policy.
You can find out more about the cookies used by clicking the "Cookie policy" on the main page or the link below.