dxx scrie:@viorelovidiu: eu pot fi un 'binevoitor' dar atentienu modificam nimic pe acolo!!! tinem legatura...
Am luat interfata si merge foarte bine:) acum o sa incep un sir lung de documentatii...
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
C i t r o n e l scrie:Ai calculat cum scrie in documentatie inaltimea fata /spate sau ti-a spus ca iese din toleranta si ti-a programat-o default: F-128, R-115 ?
Ce valori ti-au iesit ( in mm ) daca ti-ai calculat-o cum scrie in doc ?
p.s.
Cit ai avut programat initial Front, Rear ?
C i t r o n e l scrie:Vezi ca nu faci bine daca incepi sa te joci la potentiometru, sfatul meu este sa nu incerci modificarea potentiometrului.
Citste documentatia cum se calculeaza inaltimea suspensiei si vei vedea formulele.
Verifica din nou ce valori ai acolo memorate acum si mai bine introduci niste valori aiurea si o sa ti-o programeze la valoarea default referinta F:128 R:115.
Eu la cele 2 masini am avut din fabrica :
Masina 1 - F:125 R:114
Masina 2 - F:125 R:112 asta am pus-o acum la default F:128 R:115 deoarece suspensia imi pare mai rigida ca la prima, o sa vad in timp cum mi se pare.
sorin2010 scrie:trebuie doar sa perseverezi,sa termini toate cercetarile si cauza va iesi la iveala.
nu au mai ramas foarte multe posibilitati
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori