C4
Moderator: Echipa Tehnica
poti sa mai incerci o figura la Xsara: sa tii cheia rasucita in yala usii mai mult timp la capat si ar trebui sa inceapa sa urce geamurile.
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
- stupidisco
- simpatizant
- stupidisco
- simpatizant
Pozitiile sunt cu bec normal, dar acoperite de un plastic d-ala conductor de lumina (ca sa zic asa), foarte misto efectul (o sa fac niste poze mai la amurg cand se vad cel mai bine).
Cat despre xenoane, nu stiu cum e facuta instalatia electrica de la inceput pentru ca din cate stiu eu iti trebuie niste ridicatoare de tensiune. S-ar putea sa difere in functie de motorizari, xenoanele costa 650 EU pentru diesel si 1k EU pentru benzinare. Cel mai bine intrebi la ATS la vanzari (dpmdv departamentrul de vanzari de la ATS e de nota 10 cel putin).
Cat despre xenoane, nu stiu cum e facuta instalatia electrica de la inceput pentru ca din cate stiu eu iti trebuie niste ridicatoare de tensiune. S-ar putea sa difere in functie de motorizari, xenoanele costa 650 EU pentru diesel si 1k EU pentru benzinare. Cel mai bine intrebi la ATS la vanzari (dpmdv departamentrul de vanzari de la ATS e de nota 10 cel putin).
[b:b162e590d3][size=8:b162e590d3]C4 1.6HDi '05[/size:b162e590d3][/b:b162e590d3]
- stupidisco
- simpatizant
Cam greu dar nu imposibil. De exemplu pe vremea cand cautam eu masina, am intrebat la Mazda daca au optional xenon la Mazda 3 si mi-au zis ca pun ei in tara (din fabrica nu vin cu xenon)
Dupa cum am mai si zis, radio-ul e foarte mofturos. Isi pierde postul, cum zicea si nero si se apuca sa-l caute daca il poate identifica pe alte frecvente si minuni. Ca radio e inteligent dar n-am avut timp sa-l bibilesc prea mult. La un moment dat mi-a pus pauza pe cd ca sa-mi dea "traffic information" de pe unul din posturile salvate, adica stiri cu vecinul care-si batea nevasta. In cazul asta putea sa fie de vina si postul radio. Oricum, de nervi i-am dezactivat toate automatismele pana voi gasi timp sa citesc ce incearca sa faca.
MoonStorm, o ai facut bine pana la urma. Dezactiveaza RDS si o sa vezi ca problema cu intreruperile dispare. In schimb cand postul isi pierde acoperirea pe frecventa respectiva o sa trebuiasca sa-l cauti din nou.[/quote]
kata hai sa fim seriosi, chiar daca as fi calatorit in portbagaj nu mi-ar fi trecut prin cap sa ridic mocheta ca sa vad finisajele aiurea . Materialele sunt bune, si finisajele cel putin ok, ma refer aici la cele cu care intrii in contact (volan, bord, scaune, cotiera, schimbator, etc.) Nu vreau sa fiu subiectiv, dar sa cauti pe sub mocheta finisaje aiurea mi se pare carcoteala
Nero, in mod normal nici eu nu as fi descoperit chiar toate tampeniile.
Am avut insa o pana si a trebuit sa schimb roata. pana mi-am dat seama unde e cricul mi-a cam luat ceva. Asa am dat jos mocheta din portbagaj si m-am cam speriat: e cam ca la solenza...daca asta iti spune ceva.
Iar despre finisari nu ma refer la aspect care intr-adevar e mai mult decat ok ci la calitate. mai vorbim peste ceva timp (asta in cazul in care te gandesti sa o tii >100k km.)
M-am uitat si eu la roata de rezerva si nu m-a deranjat nimic la ochi. Deocamdata n-am greierasi prin masina (spre deosebire de M2 sau alte masini la care apar imediat), iar de materiale sunt foarte multumit, oricum sunt mult peste ce ma asteptam la clasa asta. Totusi tine cont de faptul ca materialele difera intre echiparile X, SX si SX-Pack (VTR si VTR Pack la coupe).
Si referitor la radio, e nevoie de niste lamuriri... Am fost in weekend pe la Brasov si posturile de pe acolo se aud perfect (ma rog... cat de perfect se poate auzi un radio
). In schimb, in Ploiesti si in Bucuresti se aude destul de prost, deci e clar ca de vina e semnalul, mai ales ca aceeasi problema am sesizat-o si pe BMW.
Si referitor la radio, e nevoie de niste lamuriri... Am fost in weekend pe la Brasov si posturile de pe acolo se aud perfect (ma rog... cat de perfect se poate auzi un radio

- stupidisco
- simpatizant
- stupidisco
- simpatizant
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”