Principiul schimbarii pieselor defecte la Citroen!

Dealer/service Citroen

Moderator: Echipa Tehnica

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Lun 27-Feb-2006 15:33

pai din doua stirbe iese una buna! :lol:
Cosmin
high energy music expression

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Lun 27-Feb-2006 16:01

Si cum sa le pun? Asa? -> "W" :lol:

tartorul
pasionat

Mesajde tartorul » Lun 27-Feb-2006 16:03

adytzu scrie:Si cum sa le pun? Asa? -> "W" :lol:

Le pui asa: "<>" si rotit cu 90 de grade si obtii "reno". :)
Fun Citroen

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 28-Feb-2006 00:57

of, nu asa...tie-ti lipseste ala mare, iar la xsara visinie lipseste ala micu...o masina ramane stirba complet iar ailalta zambeste cu toata dantura...
prin persuasiune...nu prin furt (cu colorati)
Cosmin

high energy music expression

danalarm
pasionat

Re: Principiul schimbarii pieselor defecte la Citroen!

Mesajde danalarm » Lun 06-Mar-2006 08:34

adytzu scrie:Sunt a doua oara in postura de a fi nevoit sa platesc un intreg ansamblu pentru o piesulita stricata. Mai precis, un "binevoitor" mi-a luat de la sigla de pe botul masinii partea de sus a sevronului, adica o piesa de plastic nichelata, de forma ___/\___ , care in mod normal nu ar trebui sa coste mai mult de 200-300.000lei. Ei, pentru rahatisul asta, trebuie la Citroen sa schimb toata masca fata care costa vreo 3,5-4 mil., plus manopera+vopsit (ca s-o aduc in culoarea masinii). Prima data cand m-am lovit de acest "fenomen" la ATS, a fost in timpul garantiei cand, tot asa, s-a stricat comutatorul de semnalizare stanga si pentru asta, a fost schimbat tot blocul de comanda, dar macar atunci a fost pe garantie.

Domnilor de la ATS, vi se pare normal asa ceva? Chiar nu se pot importa si subansamble si piese mai mici? Sau nu e RENTABIL???

Aoleu!!! La mine la C4 sigla este impartita in doua, cea de sus este fixata pe capota!!! Va trebui sa cumpar capota noua in cazul in care dispare o piesa din sigla!!!

pvad24
just curious

ATS si piesele de schimb

Mesajde pvad24 » Dum 24-Dec-2006 19:06

"Politica" inlocuirilor de subansambluri costisitoare pentru un rahatel de componenta se aplica cu acelasi succes si in perioada de garantie. Sa vedeti cum: Am cumparat un C5 si la cateva saptamani dupa aceea am constatat ca litrometrul indica cu mult mai putin decat trebuia, buuun, service ATS, constatare, si urmeaza verdictul: '' trebuie inlocuita pompa de benzina". La demontarea pompei am constatat (defect profesional de! sunt inginer electronist) ca reostatul plutitorului este o piesa separata (montata totusi in ansamblul pompei de benzina) si ca atare ar trebui inlocuita numai aceasta. Mi s-a explicat ca nu exista ca entitate separata si ca se comanda cu intragul ansamblu al pompei de benzina. Curat eficienta coane Fanica! pentru o piesulica de 3 euro inlocuim ditamai subansamblul de sute de euro si care culmea, este nou nout! Aloooo! domnu' Tariceanu se audeeeee?

gabi caragea
pasionat

Mesajde gabi caragea » Lun 25-Dec-2006 13:05

pentru 2 oringuri vor sa dau 14mil cand ele costa 600mii,pentru ca la xantia disjunctorul nu se vinde pe bucati ,chiar daca este identic cu cel de bx unde poti cumpara si o saiba.

la multi ani fericiti tuturor

Înapoi la “ATS - Bucuresti”