nicum scrie:paco, eu chiar te inteleg, intr-un fel, dovada ca noi am polemizat mult fara sa ne dam cu bita in cap unul altuia

Si eu te-am inteles, tot, intr-un fel, si nu am fi ajuns aici daca nu m-ai fi injurat de mama. Ai fi putut spune orice, dar nu sa ma injuri. Si fii convins ca nu am avut absolut nimic cu tine sau cu altcineva. Te-am tratat egal ca si pe ceilalti. Ceea ce am vrut sa te fac sa intelegi a fost ca scrii mult si fara subiect. Daca am fost pre "acid", mea culpa.

Dar puteai sa-mi trimiti un mesaj pe U2U sa lamurim problema intre noi, nu sa ma injuri pe fata.
Sunt deja peste 700 de useri. Gandeste-te ce inseamna ca 10% din ei sa faca asa.
Acest post l-am scris la insistentele multor colegi. Sa stii ca chiar am fost hotarat sa renunt la legatura cu acest Forum si Club, totodata.
Si inca ceva: acest mesaj nu reprezinta scuze din partea mea. Consider ca nu am de ce sa-mi cer scuze. Poate doar pt. mailul meu de raspuns la provocare, dar a fost in privat, nu a fost public.
Daca ceilalti membri ai comunitatii considera ca se poate si asa, cu zeci de mesaje fara rost, eu de ce nu as face-o?
Dar din acest moment, daca consider ca se mai poate vietui pe aici, sunt un simplu user, deci nu mai apelati la mine in calitate de moderator.