Radio-CD C4

Forum de dicutii generale despre Citroen C4, C4 Picasso si Grand C4 Picasso: dotari, oferte, versus, posesori, etc.

Moderator: Echipa Tehnica

snatchro
simpatizant

Mesajde snatchro » Mar 24-Oct-2006 20:13

Ar mai fi o solutie pentru mp3, dar daca nu fumati doar. :lol: Exista un gadget care se introduce in cigarette lighter si care are un port usb. Acolo se poate conecta un stick usb. Gadgetul citeste melodiile si le emite in aer pe o frecventa nefolosita de vreun radio. Apoi reglati radio-ul ca sa receptioneze ce emite gadgetul pe frecventa aleasa. Ar fi in jur de 100 EUR, dar fiind de ceva timp lansat sigur acum cred ca e mai ieftin.

Si ceva dragut, cam pe 100-200 metri oricine poate asculta pe aceeasi frecventa ce ascultati voi in masina de pe stick.

Costin
pasionat

Mesajde Costin » Mar 24-Oct-2006 21:05

daca la radio se pierd posturile, de ce nu ar pierde si frecventa pe care emite "convertor mp3 fm" ( asa il gasiti )
intreb pentru ca am vrut si eu sa iau, dar daca ...?
fosta Xsara II, 2001, 1,6 16v bleu

snatchro
simpatizant

Mesajde snatchro » Mar 24-Oct-2006 21:16

Un prieten are asa ceva de cateva luni si nu am sesizat vreo problema deloc. El are Renault [nimic pretentios, Fidji Diesel la 10kEUR cu RadioCD simplu], insa daca ai probleme de genul asta s-ar putea sa o ai si la gadget si sa fie o problema cu Radio-CD-ul cu totul.

Silvius a postat un link catre un gadget:

http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtop ... c&start=15

A long shot acum: vezi la un magazin de IT sa vezi daca vor sa te lase sa incerci vreun asemenea gadget daca gasesti sau asemanator.

Dar eu unul nu as lua daca as avea probleme cu receptia radio. La masina de mai sus nu am patit vreodata sa pierd vreun radio in localitate cel putin.

bizkit1
simpatizant

Mesajde bizkit1 » Joi 16-Noi-2006 07:56

Radioul merge foarte nasol, se pierd posturile...numai daca stau pe loc se aude un pic mai bine...in miscare se aude 3 secunde dupa care ba se intrerupe, ba se aude un fasait. Mai am o Nubira 2 care vreau sa zic ca nu are antena exterioara o are pe undeva prin bord si casetofonul ce sa mai zic e din dotarea masinii nu e cin stie ce, da prin posturi de radio si in capatul pamantului. Cu asta si daca stau langa antena de emisie al unui post de radio tot un prind bine.

dumiflo
pasionat

Mesajde dumiflo » Joi 16-Noi-2006 09:48

snatchro scrie:...
Silvius a postat un link catre un gadget:

http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtop ... c&start=15

A long shot acum: vezi la un magazin de IT sa vezi daca vor sa te lase sa incerci vreun asemenea gadget daca gasesti sau asemanator

...sau poate ne vedem la vreo intalnire a clubului si-mi testezi gadgetul.

regedit
pasionat

Mesajde regedit » Joi 16-Noi-2006 14:33

emisia de la antena externa la radio se face si ea wireless si de aici probleme aparaute la receptia posturilor. am auzit de un tuning (fixing) prin care sa pui fir pana la radio ...dar nu prea sunt dispus sa-mi demontez masina. prefer sa ascult cd-uri - oricum la radio asculti doar nijte idiotzenii si multa reclama, iar de stiri inutile sunt satul

Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”