probleme sub capota???????
Moderator: Echipa Tehnica
OFF: Mersul la relanti cateva minute inainte de plecarea la drum este ok... nu face vre-un bine colosal, dar nici rau nu face...
Practic, da ocazia componentelor sa se puna in miscare intr-un regim mai putin solicitant decat regimul normal de rulare...
ON: Zgomotul pe care motorul tau il face cand este rece este asemanator cu zgomotul unui motor diesel?
Practic, da ocazia componentelor sa se puna in miscare intr-un regim mai putin solicitant decat regimul normal de rulare...
ON: Zgomotul pe care motorul tau il face cand este rece este asemanator cu zgomotul unui motor diesel?
Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Citroën C4 Coupé VTR
Pentru MITUC - setul de bujii nu stiu sigur cat e ca nu m-am uitat pe factura decat la pretul final, fiindca am facut si schimbul de ulei si filtre. In ceea ce priveste comportamentul in mers al masinii, si oamenii de la Cartec au fost mirati de cat de puturoasa era... Pai masinuta alerga bestial pana sa inceapa problemele de care m-am tot vaitat eu!
Eh, dupa schimbul de bujii fuge la fel ca la inceput, iar consumul a revenit la normal ( 7 - 7,2 urban ).
Eh, dupa schimbul de bujii fuge la fel ca la inceput, iar consumul a revenit la normal ( 7 - 7,2 urban ).
Pt SAMmy - la inceput mi s-a parut ca zgomotul e asemanator cu al unui motor diesel si m-am dus cu gandul la injectoare. Cu timpul insa mi-am schimbat parerea. Mai ales ca zgomotul era prezent numai cand motorul era rece. Spre exemplu, acum cand au fost si minus 13 grade la Pitesti, iar a inceput un pic sa rontaie... O mai las sa vedem. Eu tot raman la convingerea ca uleiul nu se ridica in rampa... Dar in schimb, masina alearga super bine, nici un fel de alte vibratii sau zgomote si repet, consumul si-a revenit la normal.
Clantanitul ala care se aude cind e foarte frig afara (-13C) si care dispare brusc tre' sa fie normal, suna a ceva comandat de ECU pentru ca dispare prea brusc (cel putin la mine). Cineva spunea ca e o valva care se inchide si se deschide, un fel de urmas al socucui manual la masinile mai vechi. Si are sens.
Sper sa fie asta si nu altceva. Chiar nu vreau sa fac parte din categoria de ghinionisti care au probleme grave la atat de putini Km...
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”