BX in progresss
Moderator: Echipa Tehnica
nu am zis ca are uzura de 60% motorul ! am spus ca functiona cam la 60% din capacitate ! Si totusi aveam 0-100 in 9.5 sec(cu gumele astea pe 16 n`am cronometrat dar tragea mai bine) si o viteza maxima ,limitata de cutie , de aproape 200km/h(real)
Astazi am ridicat garnitura de chiuloasa , mai am de luat cateva piese ... trebuie sa duc si chiuloasa la planat ! pana acum s`a lucrat la marirea admisiei de evacuare si admisie !
Pot spune ca ard de nerabdare sa vad cum o sa faca .. tot odata imi e frica sa nu rupa altceva (planetare, suporti... etc) cu presiunea marita in turbo si toate chestiile facute ata , va arata cu adevarat ce poate!
Ma astept ca un 16valve sa se clatine in fata batranului diesel
Astazi am ridicat garnitura de chiuloasa , mai am de luat cateva piese ... trebuie sa duc si chiuloasa la planat ! pana acum s`a lucrat la marirea admisiei de evacuare si admisie !
Pot spune ca ard de nerabdare sa vad cum o sa faca .. tot odata imi e frica sa nu rupa altceva (planetare, suporti... etc) cu presiunea marita in turbo si toate chestiile facute ata , va arata cu adevarat ce poate!
Ma astept ca un 16valve sa se clatine in fata batranului diesel

TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
- abarth_mcm
- pasionat
ce faci tu la chiuloasa am facut si eu la a mea acum un an jumatate..tot marca aia de garnituraam pus..tot asa desfacuta toata chiuloasa(am bagat si simeringuri la supape ca a mea nu avea).
Si din ce vad poza la garnitura..tot cu insertie metalica am pus si eu..dar nu mai imi aduceam aminte
Nu iti ia f mult de planat...am planat eu acum doua saptamani o chiuloasa si m-a costat 100 lei.
Spor la treaba si sa termini cat mai repede.
Si din ce vad poza la garnitura..tot cu insertie metalica am pus si eu..dar nu mai imi aduceam aminte

Nu iti ia f mult de planat...am planat eu acum doua saptamani o chiuloasa si m-a costat 100 lei.
Spor la treaba si sa termini cat mai repede.

Citroen BX 19RD Break 1986, rosu, Seria 2, Orga number: 3496.
mariusbv - da si totalul este de 12v !
abarth ... a mea este in totalitate din metal ! din mai multe foiite de metal... nu exista urma de carton .. sau altceva pe ea ! la 1.9d nu cred ca exista din metal toata... si chiar daca exista nu isi justifica banii... pentru ca 1.9 este domol si nu are nevoie de asa ceva !
Tiai marit admisia si evacuarea in chiuloasa? le`ai lustruit? dar pasajele de apa? le`ai marit un pic? adica ai corectat toate defectele din turnare ?
abarth ... a mea este in totalitate din metal ! din mai multe foiite de metal... nu exista urma de carton .. sau altceva pe ea ! la 1.9d nu cred ca exista din metal toata... si chiar daca exista nu isi justifica banii... pentru ca 1.9 este domol si nu are nevoie de asa ceva !
Tiai marit admisia si evacuarea in chiuloasa? le`ai lustruit? dar pasajele de apa? le`ai marit un pic? adica ai corectat toate defectele din turnare ?
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
- abarth_mcm
- pasionat
Da..am curatit toata chiuloasa..am lustruit..etc.. au fost corectate toate defectele..s-a reparat in casa chiuloasa apropo
Chiuloasa nu am facut-o eu..nu am vrut sa fac experimente pt ca aveam nevoie repede de masina
..ci am dus-o la un mosulica care numai chiuloase de diesel face..pt orice tip.
Totusi, de cand am facut chiuloasa masina se infige mai bine. Eu zic ca se merita sa va faceti chiuloasa..sfat pt toti cu BX
In legatura cu garnitura..mai am ambalajul la ea si o sa ma uit sa vad ce scrie pe ea. sincer eu nici nu mai stiu ce cumparasem
mosulica care mi-a facut chiuloasa mi-a zis sa iau victor reinze cu nu stiu ce cod..de grosime tip3..

Chiuloasa nu am facut-o eu..nu am vrut sa fac experimente pt ca aveam nevoie repede de masina

Totusi, de cand am facut chiuloasa masina se infige mai bine. Eu zic ca se merita sa va faceti chiuloasa..sfat pt toti cu BX

In legatura cu garnitura..mai am ambalajul la ea si o sa ma uit sa vad ce scrie pe ea. sincer eu nici nu mai stiu ce cumparasem

Citroen BX 19RD Break 1986, rosu, Seria 2, Orga number: 3496.