@Draku...nu avea si citroenu un sistem d-asta start and stop pt stat mult la semafoare?
Citroen dar, nu era chiar start/stop...

Moderator: Echipa Tehnica
mituc scrie:Bre, eu nu mai pun minune dintr-aia de 95 in masina! L-am tolerat cit l-am tolerat dar simbata dimineata si duminica dimineata mi-a luat-o masina la a doua cheie, ca prima cheie am intrerupt-o ca facea prea urit (tremura, a inceput sa si scritiie, etc).
Diminca am pus inca vreo 25 de litri de benzina de 100 (omv) peste cei 30-33 de licri de chestie de aia de 95 de la omv si acum pleaca dimineata la prima cheie fara sa mai scinceasca. Adio benzina de 95! Plus ca imi maninca in jur de 11 in oras, fata de 8.8-10.0 cu omv 100. Deci la pret tot cam acolo e. M-a prostit unul cu honda accord cu 95-ul asta, ca cica lui ii trage mai bine decit cu omv100. I-o fi tragind... dar eu nu mai bag de aia decit daca ramin in pana.
mituc scrie:Adrian scrie:Acum sunt pe rosu la C4 ... O sa imi pun vreo 5 litri de 100 sa vad daca se simte ceva... Ca nu vad rostul sa pun 100, daca nu simt nimic in pedala!
Dar acum de care ai? de 95 sau 98-99?
bezz scrie:@Adytzu : Cam ce consum ai avut in drumul spre HR?Asa, de curiozitate
![]()
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori