au iesit la vanat

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Lun 29-Oct-2007 12:30

Gabi Caragea, eu sunt unul dintre aia care n-au mers NICIODATA la limita masinii, si, slava Domnului, am carnet de peste un deceniu!
Uite-asa, n-am vrut sa vad limitele! Limita fiind (la limita!) moartea. :twisted:

Ieri am facut un drum in Arges, pe A1. Nu eram cu masina mea, cu care nu merg mai mult de 120-130 (rarisim si pe distante f scurte), ci cu o Laguna noua care fugea...Am prins 180 lejer si am mers peste 160 constant. Buuun. Cand am calculat timpul pana la destinatie, am vazut ca am castigat 10 minute fata de batranul meu Reno 25, cu care merg la 100-110. 10 minute! Merita riscul?

Apropos, nu ma uit la linkurile voastre, ca mi-e teama sa nu cobor iar la 80 viteza de croaziera, cat mergeam cu BX-ul! 8)

seridan
pasionat

Mesajde seridan » Mie 31-Oct-2007 21:48

Nu m-ar deranja faptul daca as intalni politisti pe sosele din 5 in 5 km, iar in Bucuresti la fiecare intersectie.
M-as simti mai in siguranta asa.

catyon
simpatizant

Mesajde catyon » Joi 01-Noi-2007 21:34

pe 22.10.2007 ora 1 a.m. veneam de la Otopeni catre Ploiesti pe DN 1 si nu mai stiu exact cu ce viteza am circulat cert este ca pe 29.10 am primit la domiciliu un plic de la pol. rut. BARCANESTI prin care mi se aduce la cunostinta ca am depasit viteza legala din zona respectiva(70) si sa comunic datele soferului din acea noapte. in comunicare nu mi s-a spus cu cit am depasit viteza de 70km/h dar mi se aduce la cunostinta ca daca nu comunic datele solicitate voi fi sanctionat cu puncte de amenda intre 9 si 20.
daca nu comunic datele si platesc amenda de 9-20 pct-e voi mai fi amendat si ptr viteza ? nu de alta dar cred ca am avut peste 120 la ora si in consecinta mi-ar lua carnetul.
la depasirea vitezei legale cu mai putin de 50 peste vit legala cu cit as fi amendat ?

ALEXX
pasionat

Mesajde ALEXX » Joi 01-Noi-2007 22:53

nu cred ca scapi doar cu amenda. tre sa zici cine a fost soferul, pt ca altfel cred ca se va pune din oficiu c aproprietarul a condus si o sa platesti de doua ori, plus suspendarea permisului. tu nu stiai de camerele de pa DN1 si de radarele din asfalt? mergi mai incet in localitati ca astia de plictiseala stau cu ochii pe monitoare.

meeetaaaal
simpatizant

Mesajde meeetaaaal » Vin 16-Noi-2007 23:27

nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!am auzit ca se pun si la noi in mures in loc de "vibratoarele" alea de la trecerile pentru pietoni(deja au scos vibratoarele) dar chiar nu imi vine sa cred,in bucuresti nici nu am stiut sigur ca sunt...mama de la lucru pana acasa am exact 7treceri :shock:
nu exista oare ceva sa pacalesti aparatele astea?

catyon
simpatizant

Mesajde catyon » Sâm 17-Noi-2007 00:11

am trimis datele si la 12 zile am primit amenda in plic, nu am avut decit 100 la ora si am fost "sectionat" cu 4 pct amenda si 3 pct penalizare.
in loc sa-mi trimita o amenda la 20 de zile de la eveniment mai bine montau niste avertizoare care sa te anunte in timp real ca ai depasit viteza legala si poate asa oamenii ar mai ridica piciorul de pe acceleratie.

Înapoi la “Diverse”