...viteza prin oras, noaptea! (sau un alt fel de topic)

tot ce nu poate fi ĂŽncadrat ĂŽn ariile de mai sus

Moderator: Echipa Tehnica

danalarm
pasionat

...viteza prin oras, noaptea! (sau un alt fel de topic)

Mesajde danalarm » Sâm 01-Oct-2005 03:08

baieti eu merg mai mult noaptea cu masina, in cursul saptamanii + sambata si duminica si ziua, vreau sa va spun ca e tare misto masinuta cand o simti turata (ex. 100-110 km in viteza a3-a, la turometru nu ma uit pentru ca sant atent la drum, dar nu se inroseste deci nu am 6000 :wink: )
nu merg constant cu viteza asta dar oricum peste limita legalitatii.

voi cum va descurcati cu masinutele voastre?

p.s. parca sant prea multe subiecte cu ''probleme'' sa mai vorbim si de bine, ce ziceti?

awlan24
pasionat

Re: ...viteza prin oras, noaptea! (sau un alt fel de topic)

Mesajde awlan24 » Sâm 01-Oct-2005 09:23

danalarm scrie:baieti eu merg mai mult noaptea cu masina, in cursul saptamanii + sambata si duminica si ziua, vreau sa va spun ca e tare misto masinuta cand o simti turata (ex. 100-110 km in viteza a3-a, la turometru nu ma uit pentru ca sant atent la drum, dar nu se inroseste deci nu am 6000 :wink: )

p.s. parca sant prea multe subiecte cu ''probleme'' sa mai vorbim si de bine, ce ziceti?

eu nu am reusit sa inrosesc turometrul in mers ... doar stand pe loc si accelerand la podea. intr-adevar am accelerat in viteza a doua si a treia pana s-a taiat benzina :roll:. misto 8) . cred ca in mers intra vre-o limitare electronica.

oricum ... eu in oras nu o turez prea tare in viteza a 3-a. uneori mai dau in ea in primele 2 viteze.

dupa cum am mai spus si intr-un alt topic is multumit de ea cum trage dupa 3000-3500.

danalarm
pasionat

Mesajde danalarm » Sâm 01-Oct-2005 10:17

normal sa fii multumit, avem super masini!
8)

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Sâm 01-Oct-2005 10:18

Eu sunt cu masina in rodaj. Prefer sa merg cat mai cuminte posibil.
Inca am ceva probleme cu cutia de viteze, care se cam "agatza" cand o trec dintr-o treapta in alta.
Inca imi ia timp sa ma obisnuiesc cu ea... de exemplu, cand trec din treapta I in treapta a II, calc ambreiajul, schimb viteza, si iau piciorul brusc de pe ambreiaj. Masina imediat se "cabreaza" si ţâşneşte brusc inainte. Trebuie sa ma reobisnuiesc sa iau talpa frumos.

Eu sunt si incepator (mai am cam 2 luni pana dau semnele jos), si comit inca multe greseli. Si daca ma tot stiu de cal breaz, incerc sa merg cat mai cuminte posibil.

danalarm
pasionat

Mesajde danalarm » Sâm 01-Oct-2005 10:23

Arise: si eu am fost la fel la inceput! mergeam ca o baba proasta, eram atent la toate display-urile, la volanul cu butuc fix eram fff. stresat, aveam impresia ca toata lumea vrea sa intre in mine, o parcam cu greu ( si am permis de 7 ani si merg in fiecare zi, serviciul de!)

in legatura cu cutia de vitreze, e un pic mai greu la inceput dar se lasa!!!

bafta.

Matrixu
pasionat

Re: ...viteza prin oras, noaptea! (sau un alt fel de topic)

Mesajde Matrixu » Lun 03-Oct-2005 10:13

awlan24 scrie:
danalarm scrie:baieti eu merg mai mult noaptea cu masina, in cursul saptamanii + sambata si duminica si ziua, vreau sa va spun ca e tare misto masinuta cand o simti turata (ex. 100-110 km in viteza a3-a, la turometru nu ma uit pentru ca sant atent la drum, dar nu se inroseste deci nu am 6000 :wink: )

eu nu am reusit sa inrosesc turometrul in mers ... doar stand pe loc si accelerand la podea. intr-adevar am accelerat in viteza a doua si a treia pana s-a taiat benzina :roll:. misto 8) . cred ca in mers intra vre-o limitare electronica.

oricum ... eu in oras nu o turez prea tare in viteza a 3-a. uneori mai dau in ea in primele 2 viteze.

dupa cum am mai spus si intr-un alt topic is multumit de ea cum trage dupa 3000-3500.

Turometrul se inroseste dupa care iti taie benzina, asa ca nu stiu cum ti-a taiat tie benzina fara sa se inroseasca :roll:
Eu in a doua, l-am inrosit, dar nu cat sa imi taie benzina. SI pe loc cand o accelerezi mai intai se inroseste dupa care taie benzina.

awlan24
pasionat

Mesajde awlan24 » Lun 03-Oct-2005 15:52

am gresit eu ... m-am jucat weekendul asta mai mult si mi-a taiat benzina dupa ce s-a inrosit. :oops:

Înapoi la “Diverse C4”