zgomote C4

probleme de natura tehnica, precum si cele rezultate in urma diverselor incidente

Moderator: Echipa Tehnica

cgusa
just curious

zgomote C4

Mesajde cgusa » Lun 18-Oct-2010 18:08

cred ca am si eu acceasi problema doar ca cei de la Citroen nu au putut identifica problema...C4 coupe al meu, la roata dreapta fata la denivelari foarte mici sau mari dar viteza mica (<10km/h) se aude o vibratie (scartait nici nu stiu cum sa-l numesc)...La revizie nu au depistat nimic, dupa revizie, adica azi (24000km) m-am dus inca o data si ...surpriza, de data asta l-am luat pe mecanicul sef, maistrul, ce-o fi si a a auzit si el, a zis ca e bieleta de directie, a pus alta noua si inca o surpriza, tot asa se auzea, am lasat masina toata ziua acolo si m-au sunat, ce credeti? NU Stiu din ce motiv se aude acel zgomot...dar in nici-un caz nu este grav si nu pune in pericol siguranta mea...
ce credeti?

astept un raspuns, oricare ar fi acela...

multam fain

edit by khan: am mutat eu ssubiectul, atentie unde postezi data viitoare

THUNDER77
pasionat

Mesajde THUNDER77 » Lun 18-Oct-2010 18:35

Bieleta antiruliu a verificat-o ? Bucsile de la brat ? Cap de bara ?
Nu sunt un tip agitat sau violent , doar ca simt nevoia sa crap cate un cap in fiecare zi.....

cgusa
just curious

Mesajde cgusa » Mar 19-Oct-2010 09:09

checked all, au demontat toata roata din ce mi-au zis ei, bieleta antiruliu au pus si una noua si la fel se auzea...credeti ca e posibil sa fie ceva mai grav care ar intra in garantie si nu vor sa faca pentru ca ar costa prea mult? si prefera sa spuna ca nu stiu de unde vine acel zgomot?

THUNDER77
pasionat

Mesajde THUNDER77 » Mie 20-Oct-2010 07:41

Hm....interesant.....In general zgomote din astea se aud de la bieletele antiruliu care au prostul obicei sa troncane la viteze mici pe denivelari.....Nu stiu bine nici ce zgomot se aude , nici cum este suspensia de la C4....
Nu sunt un tip agitat sau violent , doar ca simt nevoia sa crap cate un cap in fiecare zi.....

orfeu
just curious

Re: zgomote C4

Mesajde orfeu » Vin 17-Dec-2010 08:26

[quote="cgusa"]cred ca am si eu acceasi problema doar ca cei de la Citroen nu au putut identifica problema...C4 coupe al meu, la roata dreapta fata la denivelari foarte mici sau mari dar viteza mica (<10km/h) se aude o vibratie (scartait nici nu stiu cum sa-l numesc)...La revizie nu au depistat nimic, dupa revizie, adica azi (24000km) m-am dus inca o data si ...surpriza, de data asta l-am luat pe mecanicul sef, maistrul, ce-o fi si a a auzit si el, a zis ca e bieleta de directie, a pus alta noua si inca o surpriza, tot asa se auzea, am lasat masina toata ziua acolo si m-au sunat, ce credeti? NU Stiu din ce motiv se aude acel zgomot...dar in nici-un caz nu este grav si nu pune in pericol siguranta mea...
ce credeti?

astept un raspuns, oricare ar fi acela...

multam fain

[color=red]edit by khan: am mutat eu ssubiectul, atentie unde postezi data viitoare[/color][/quote]

Cred ca si eu am aceeasi problema sau cel putin una din problemele de la c4. La mine au schimbat inclusiv rulmentii de la suspensia fata si tot degeaba. Parerea mea este ca problema este mai serioasa si ar trebui sesizata conducerea Citroen(eu am facut asta odata dar fara rezultat). Una peste alta cred ca am luat teapa cu "masina" asta iar despre cei din service... vai de mama lor.
orfeu

dimabogdan
pasionat

Mesajde dimabogdan » Vin 17-Dec-2010 10:45

La mine, atunci cand au inceput sa se manifeste tot felul de zgomote pe diferite regimuri de mers, dupa schimbarea a 3 rulmenti, s-a inlocuit fuzeta/butuc/rulment si de atunci sunt ok.Dar eu fusesem lovit in roata de un Matiz cu un an in urma.
Daca tot sunteti aproape de proMotor la Valcea si aveti probleme de ce nu mergeti acolo, sigur va rezolva Mugurel.

Înapoi la “Probleme C4”