AM TRECUT DE RAR! AM MASINA RECAROSATA!!!!!!
Sa nu credeti cumva ca nu am mai avut probleme!
De anul trecut de cand am primit Acordul de Recarosare, RAR-ul a introdus ca masura obligatorie pentru recarosare ca operatiile de mutare motor si punti sa fie facute intr-un service autorizat de RAR pentru operatiuni de recarosare pentru MARCA si MODELUL respectiv.
Atentie! Este cu totul alt tip de autorizare decat cel pentru reparatii mecanice.
Eu aveam factura care sa ateste ca operatiile respective au fost facute intr-un service autorizat pentru reparatii de Citroen BX si CX dar s-a dovedit ca nu era buna deoarece service-ul nu este autorizat pentru recarosari.
Ce e de facut? Sa merg la un service care sa corespunda si sa obtin alta factura si un formular eliberat de service adresat RAR-ului ca s-a efectuat recarosarea.
Cauta ei in baza de date si SURPRIZA! In toata tara apar doar doua service-uri autorizate pentru asa ceva pt Citroen CX, unul la Arad si unul la Botosani!
Prima data cei de la Omologari Artizanale zic ca imi completeaza raportul si sa ma duc cu el in Calea Grivitei sa discut cu superiorii sa le prezint situatia si sa hotarasca ei.
Mai stam noi ceva pe-acolo si vine inginerul inapoi si imi spune ca situatia mea a generat niste discutii referitor la procedurile lor si ca, tinand cont ca am Acordul de recarosare de pe vremea cand nu era necesara adeverinta de la service, ca nu exista service autorizat pe raza Bucurestiului si ca totusi am fost intr-un service sa fac operatiile

A dus-o la inspectia tehnica pe care a trecut-o fara probleme, am primit chiar complimente pentru cum arata masina, unul dintre tehnicienii de acolo are si el un CX care este chiar in curtea RAR-ului. Apoi mi-au facut actele, am platit taxele si pe data de 3 Ianuarie 2006 ma duc sa imi iau noua carte de identitate!
Apoi trebuie sa imi preschimb talonul si AM TERMINAT!!
Am terminat cu actele, acum ramane sa ma ocup de micile amanunte care nu am avut timp sa le finalizez si apoi voi face un set de fotografii sa o prezint tuturor si bineinteles sa vin la intalniri cu ea.