Deci problema e urmatoarea:
C4 coupe -2 geamuri electrice
Initial problema a plecat de la geamul stanga care nu cobora mereu...dupa o palma 2,...isi revenea si apoi se ridica cobora fara probleme...dreapta lucra in parametrii normali, oglinzile la fel...acu...nu isi mai revine asa repede trebuie sa ma joc la el sau sa opresc incui descui masina de cateva ori pana sa isi dea drumu...desfacut consola de comanda de pe usa...contactii buni,mufe tot etc desfacut fara nimic ars tensiune buna etc...problema asta am avuto cand am cumparat masina...o sesizasem proprietarul mia promis ca imi schimba consola, asta a facut problema rezolvata, am ramas si cu consola veche...se pare ca ambele se comporta la fel...acu de cand am umblat oricat mas juca eu acolo are momente cand vrea sa coboare momente cand nu....daca pleaca stanga in jos de ridicat nu se pune problema...(mentionez ca atunci cand e de incuiat din telecomanda se ridica in orice conditii)...era vb pana isi dadea drumu la joc...acu mai nou se misca sus jos...are moment cand se duce jos...ridic si apoi nu mai coboara....acelasi lucru se aplica si pentru drepta mai nou...inainte dreapta mergea in orice conditii....acu dreapta merge mai mult decat stanga dar in suturi mai nou...cand da cand nu....mentionez ca oglinzile merg in orice conditii la fel si becurile de pe panou...sugestii?i sa mai intamplat altcuiva?chiar nu mai vreau sa mearga la service sa dau 2mil pentru o simpla lipire cum am patit la luneta...aici fiind mai delicata si garantat sa ma tina vreo saptamana pana isi dau geniile seama...mentionez ca pe electric nu ar fi probleme prin calculator...a fost pusa pe tester acu vreo saptamana ca am umpluto cu freon(alta problema si acolo) si nu am decat o bujie arsa...in rest e ok tot fara erori...
Multumesc ca ati stat sa cititi atat...scris mult si fara rost plecand de la o idee la alta...dar spre sa intelegeti problema si mai ales sa ma ajutati
Va multumesc din nou.
Problema mare la geamuri electrice
Moderator: Echipa Tehnica
-
- just curious
lol

http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”