SUBWOOFER PE C3 !!!

Bord, becuri, ECU, computere de bord, cabluri, contacte, etc.

Moderator: Echipa Tehnica

B25BUY
pasionat

SUBWOOFER PE C3 !!!

Mesajde B25BUY » Lun 23-Ian-2006 10:53

V-ati gandit la posibilitatea montarii unui subwoofer pe aceasta dragutza masinuta !?
Eu....m-am gandit ! Nu sunt sigur daca ar incape un subwoofer stil TUB sub scaunul pasagerului...
Si-a montat cineva asa ceva ?

Merci mult,
Andrei !
:wink:

White Wizard
pasionat

Re: SUBWOOFER PE C3 !!!

Mesajde White Wizard » Lun 23-Ian-2006 20:12

B25BUY scrie:Eu....m-am gandit ! Nu sunt sigur daca ar incape un subwoofer stil TUB sub scaunul pasagerului...

:lol: :lol: :lol: ...cred ca vei fi primul care isi monteaza subwoofer "stil tub" sub scaunul pasagerului. Sa faci niste poze ... :wink:

B25BUY
pasionat

Mesajde B25BUY » Mar 24-Ian-2006 09:19

o sa ma chinui cu aparatul foto...dar o sa fac poze, daca reusesc !

Numai bine....
Andrei !

Arise
pasionat

Re: SUBWOOFER PE C3 !!!

Mesajde Arise » Mar 24-Ian-2006 09:59

White Wizard scrie:
B25BUY scrie:Eu....m-am gandit ! Nu sunt sigur daca ar incape un subwoofer stil TUB sub scaunul pasagerului...

:lol: :lol: :lol: ...cred ca vei fi primul care isi monteaza subwoofer "stil tub" sub scaunul pasagerului. Sa faci niste poze ... :wink:

... o sa trepideze pasarica. :lol:

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Mar 24-Ian-2006 10:20

Incepe sa dea din cap pe hip-hop :P

B25BUY
pasionat

Mesajde B25BUY » Mar 24-Ian-2006 12:05

Super tare asta cu pasarica !!!!!!!
hahahahaahahha !!!

B25BUY
pasionat

Mesajde B25BUY » Vin 04-Aug-2006 11:06

Dar totusi , revin cu intrebarea :

Are cineva sistem de subwoofer pe C3 ? Nu neaparat sub scaunul din fata...

Daca da...ce marca si ce dimensiuni !?!

Multumesc,
Andrei !!!

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Vin 04-Aug-2006 14:26

O sa scriu din auzite:
- acum ceva timp cineva mi-a spus ca ar exista o jmecherie de subwoofer, dar nu sub forma de tub, ci intr-o cutie patrata care ar incapea sub scaun. Tub sub nici o forma nu incape decat daca decupezi podeaua si pui 1/2 din el afara :d

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Sâm 05-Aug-2006 00:24

normal ca se poate pune subwoofer. singura problema e sa mergi la cineva care stie sa puna si ce anume sa puna in acel portbagaj; sub scaun nu o sa faci nimic.
@prafuit: exista asa ceva, am si avut unul marca Alpine, era cam cit o cutie de pantofi, poate chiar mai mic, dar suna slaaaab rau.

B25BUY
pasionat

Mesajde B25BUY » Lun 07-Aug-2006 10:22

Mda....in portbagaj nu prea faci nimic...pentru ca si-asa este mic-mic, daca mai pui si o lada cu subwooferul, l-ai terminat de tot.
EU ma gandeam eventual la o solutie removable...sa-l scot de-acolo cand am nevoie de portbagaj, dar e mai prost cu fixarea, ca o sa fuga in toate partile.
Cat despre montaj electric , ma pricep destul de bine...ca am mai auzit meseriasi care iti pun cabluri de 90 RON si neaparat un condensator...ca bla-bla ...care nu ma ajuta deloc pentru un semnal de 60 Hz timp de 10 minute la 200 W....hahahha ! glumeam !

Numai bine,
bafta !

craso
pasionat

Mesajde craso » Mar 19-Sep-2006 13:05

dupa cum observ inca nu a pus nimeni subwoofer pe c3.
adresez o intrebare cunoscatorilor : daca iau un difuzor si fac o cutie care sa intre sub scaunul din fata rezolv ceva sau ma chinui degeaba (ca locul de sub scaun e cam mic si portbagajul nu vreau sa-l "stric")
astept sugetii . multumesc.

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 19-Sep-2006 23:52

din pacate n-ai nimerit-o
intra aici http://www.wizards.com.ro
si mergi pe galerie foto/ custom cars / citroen C3
si ia notite :lol:
nu pune nimic sub scaun, cu ce ti-a gresit tie pasagerul? vrei sa-l scoti cu capu' prin acoperis si s-o faci pluriel :twisted:
poti pune dif in podea portbagaj, cu o grila metalica de protectie si sa salvezi si portbagajul.
enjoy!
Cosmin
high energy music expression

craso
pasionat

Mesajde craso » Mie 20-Sep-2006 07:00

da arata bine ce am vazut acolo dar pentru mine e prea mult si prea complicat . eu vreau ceva simplu care sa imi ofere un bass mai puternic decat ifuzoarele din usile fata. cred ca pana la urma mai pun difuzoare si in usile din spate si ma multumesc cu ce am. mai am 2 difuzoare din alea ovale care le-am avut montate la dacie in spate , dar cred ca nu merg montate in spate la c3 fara sa produca vibratii deorece plansa aceea este slaba rau. oricum daca exista si alte solutii astept sa ma invatati si pe mine .

B25BUY
pasionat

Mesajde B25BUY » Mie 20-Sep-2006 09:58

ma bag si eu in vorba, ca tot sunt pasionat...de bass in C3...in soricel !

Da , arata bine, nu zic nu, dar e cam tziganeala cu condensatorul ala de neam prost (care de altfel, nu prea ajuta la nimic) , si tot ocupa f. mult din portbagaj...si cred ca intra cele 2 difuzoare doar daca scoti roata de rezerva... si daca mai ai ceva care curge, un bidon de vin spart, sau o canistra ... ori cari curci, sau gaini... ai cam pus-o...

Eu cred totusi ca mai bine ar fi o cutie de lemn cu un difuzor, pusa sub scaunul pasagerului, acolo chiar este un pic de spatiu nefolosit...si cred ca se poate incropi o solutie destul de buna...

Cu inca 2 difuzoare in spate (pe usi) , nu faci nici o smecherie...se aude absolut la fel de sters bass-ul... pentru ca nu ai incinta ...
O alta solutie ar fi montarea unui difuzor pe placa aia din spate de la portbagaj (dar cam vibreaza ce-i drept) , cu mufe, ca sa-l scoti in caz de nevoie...

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mie 20-Sep-2006 11:46

:lol: :lol: :lol: hai ca-mi placi
poate nu e cea mai fericita pozitionare, dar condensatorul ala e absolut necesar
poate nu ai observat ca acel C3 are 3 amplificatoare, deci un consum MAAAAREEE de curent, pe care bateria stock nu-l poate asigura, asa ca nu cred ca e de ajuns DOAR acel condensator (repet in configuratia acelui c3 condensatorul e absolut necesar), cred ca are si alta baterie si un alternator mai mare...pentru ca totusi cei de la wizards au ceva experienta si nu puneau muzica aceea pe o masina fara curent.
sa trecem la cazul vostru: daca pui doar un sub mic in portbagaj cu un monobloc pana in 500W sa zicem ca n-ai nevoie de un condensator(desi eu ti-l recomand, ca sa ai un curent constant la toti consumatorii electrici ai masinii) daca pui un sub si doua boxe amplificate pe fata (deci vorbim ori de un amplificator pe 3 canale, ori de doua amplificatoare) atunci clar iti trebuie un condensator > 1F.
daca te gandesti la ultima configuratie, cel mai bun amplificator pe 3 canale este SRX 3 de la audison, crede-ma, nu exista ceva mai bun in gama lui.
ps. la o viitoare intalnire (trebuie sa fie si dj01fad :lol: ) o sa-ti arat ce bass poate scoate o pereche de boxe de 125W amplificate corect (scot subul de pe statie si vedem cum se aud doar boxele).
depinde ce boxe pui pe fata, sunt masini fara sub care suna foarte bine doar din boxe, dar boxe de la 350 euro in sus perechea.
Cosmin

high energy music expression

Înapoi la “Electrica - C3”