Are aproape un an de cand l-am schimbat..ar trebuie sa ma pregatesc de schimb iar?

Moderator: Echipa Tehnica

Sferele au fost date jos toate ca erau sparte vreo 2 dar la etrieri si directie nu-mi aduc aminte sa se fi umblat
  Sferele au fost date jos toate ca erau sparte vreo 2 dar la etrieri si directie nu-mi aduc aminte sa se fi umblat  ..cel putin la etrieri am mai aerisit eu cu taicamiu si am mai lasat sa curga "otrava" dar la directie abia acu aflu.
 ..cel putin la etrieri am mai aerisit eu cu taicamiu si am mai lasat sa curga "otrava" dar la directie abia acu aflu. .... Am gasit un tutorial aici pe forum cu schimbatu LHM dar nu prea stiu cum sa-l scot pe ala din servodirectie. Cumva tre sa fie virat maxim dreapta? Si tre sa scot toate sferele..adica toate 6?
 .... Am gasit un tutorial aici pe forum cu schimbatu LHM dar nu prea stiu cum sa-l scot pe ala din servodirectie. Cumva tre sa fie virat maxim dreapta? Si tre sa scot toate sferele..adica toate 6?
 omv? Total?...desi cred ca o sa pun orice altceva in afara de total ca am vazut cu ochii mei ca era verde cand a fost pus...si acu e cacaniu
  omv? Total?...desi cred ca o sa pun orice altceva in afara de total ca am vazut cu ochii mei ca era verde cand a fost pus...si acu e cacaniu 
Înapoi la “Hidraulica - Xantia”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 5 vizitatori
 Cauta in forum
 Cauta in forum Mesaje
 Mesaje PARTENERI
 PARTENERI Link-uri utile
 Link-uri utile Statistici
 Statistici