Buna tutoror
am observat de ceva timp ca la rotirea rotilor pe loc, in special cand readuc rotile in pozitie dreapta dupa o virare maxima la dreapta se aude o bataie ce se simte si in volan.
aceasta bataie o resimt cand fac manevre de parcare. in rest in mers nu resimt, insa la viteze mari nu e nevoie nici de o virare atat de tare dreapta sau stanga. e vorba de o singura bataie si vibratie in volan.
pana acum nu am mai avut o astfel de problema. acum 8-9 luni am schimbat o bieleta stanga si azi cand am fost la service au spus ca nu e nici bieleta (ma astepta ca cea din dreapta sa cada acum) si nici bara stabilizatoare. ca si siguranta spuneau ca nu e o problema insa sa urmaresc problema si daca se agraveaza sa revin.
sincer imi este frica sa nu fie ceva canel de la caseta de directie si sa ajung la inlocuirea acestei casete intrucat stiu ca nu e ieftina o astfel de inlocuire.
va rog daca ati mai avut astfel de probleme dati-mi un reply cu eventuale solutii sau ce ar trebui sa stiu despre aceasta problema.
Masina e un C4 VTI 1.6i 16V, 120 cp din 2008 si are 73.000 km. nu e cam devreme pentru o problema cu caseta de directie in conditiile in care evit drumurile proaste si sunt grijului cu masina?!
Multumesc.
Un we placut tuturor!
Nicky
Probleme directie C4 2008
Moderator: Echipa Tehnica
salut
se poate sa fie o bucsa de la caseta de directie din interior , insa daca ea este defecta cu joc/batai ... reconditioneaz o - costa in jur de 700 roni cu totul , nu lua second ! verifica capetele de bara , bieletele antiruliu si de directie si refa unghiul de fuga ! Mie imi sarea volanul din mana putin cand aveam unghiul aiurea la C3 , de la viraj maxim spre revenire normal !
C4 1.6 gris.fer.VTRpp.resolfen.17" OE
-
- pasionat
...
@nickysor ai fost la Oradea la TopMotor? ... recomand sa mergi si la o a 2-a parere.
beau cand sunt singur sau cand am cu cine...