C5 3.0 i 207 cp ceva pĂŁreri va rog
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
-
- de-abia inscris
C5 3.0 i 207 cp ceva pĂŁreri va rog
Salut. Doresc in cursul zilei de mâine sa achizitionez un c5 motor 3.0 benzina din 2007 170000 km si doresc sa Ma ajutati cu ceva pĂŁreri si sfaturi.va multumesc. Țin sa precizez ca nu am deținut citroen pana in prezent deci sunt strĂŁin de marca si orice sfat sau pĂŁrere e binevenita
-
- de-abia inscris
Nu am condus- o deoarece nu are numere valabile dar eu m am gândit ca la 207 cai trage destul de bine.motorul e fiabil si masina in sine sau de consum daca știți ceva.in carte zice 14.7 urban , sa fie așa oare? Va multumesc apropo pe masina dau 2500 euro si eu de acea o cumpar k mi se pare foarte ok pretu
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
Eu am vrut sa imi iau un v6 auto. Experientele si sentimentele mele le vezi aici:
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=19550
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=19550
"If in doubt, flat out!"
-
- de-abia inscris
- WLD
- Admin CITROclub
- Masina: BX 16v '88 si 89
- 2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
- 3: Xsara 2.0hdi stage 1+
Motorul acesta nu are nicio legatura cu Maserati, este un concept 100% PSA. A aparut in 97 pe Xantia si Xm. Este un motor rafinat, silentios si are destula putere si cuplu. Pe C5 din pacate e combinat cu o cutie automata de conceptie relativ veche, asa ca nu isi poate arata adevarata clasa.
In Bucuresti consuma 17-20L%.
N-o cumpara fara sa o conduci. Cutia trebuie sa schimbe fara intarziere si fara sa smuceasca. In caz contrar te poti trezi in cateva zile/luni ca ai achizitionat cel mai mare si scump bibelou.
In Bucuresti consuma 17-20L%.
N-o cumpara fara sa o conduci. Cutia trebuie sa schimbe fara intarziere si fara sa smuceasca. In caz contrar te poti trezi in cateva zile/luni ca ai achizitionat cel mai mare si scump bibelou.
- taviciobanu
- pasionat
- Masina: Citroen C5/2003 var.I 2.0i 16v benzina NEW! +GPL
- 2: Golf V 2004 1.4 16v benzina
- autoclasic
- pasionat
- Masina: Citroen C6 2.7 HDI 2009
- 2: Citroen Axel 11R1986
- 3: Ds3 1.6 Thp 2011
Am pe xm exact motorul v6 care s-a montat pe xantia,c5,c8 si c6,pe seria C,bineanteles cu ceva modificari si actualizari cerute de evolutia normelor de poluare,are 301000 si se comporta absolut impecabil,saptamana trecuta l-am pus pe lexia si nu mi-a dat niciun defect sau nicio eroare pe senzori ,injectoare sau anexe. Motorul a fost conceput de catre Renault si PSA,asta dupa ce VOLVO s-a retras din colaborarea pentru dezvoltarea motoarelor v6. Dupa mine este o alegere absolut corecta pentru C5,e un motor de drum intins,rafinat ,functioneaza curat,este de mare incredere si destul de ieftin la intretinerea curenta.
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
motorul este fenomenal pe cutie manuala, dar pe automata ai impresia ca nu trage. cele cu automata sunt gandite sa ofere cuplu constant si sa nu zbiceasca, si implicit sunt foarte rafinate la conduc. totusi, nu e deloc pe gustul meu o cutie automata, asa ca... zic pas.
momentan mai am si eu o xantie cu v6, si pot spune si eu ca si autoclasic, ca la 305.000 km motorul suna demential. de tras... nici nu mai zic. daca nu esti atent o te faci praf, pentru ca practic si fara misto, masina nu are deloc multa minte, se tureaza de belea pana la 7000 de ture, si trage de la 1000 pana la maxim. deci... ce sa zic, e tare misto. totusi, consumul nu e deloc 14,7.... as merge mai degraba pe un 20 in oras, iar in afara iti spun clar ca consuma 10 la 150, deci nu mi se pare mult. totusi, cu c5 v6 nu am mers eu la volan sa vad ce pot scoate din ea, dar cu xantia si cu xm am mers si pot spune ca sunt fenomenale.
daca masina e in stare buna, iti permiti sa te tii la consum si la taxe, poti sa o iei.
mai am o chestie: pentru ce iei masina? pentru mers zilnic, sau ca sa iti faci o dambla cu ea si sa o ai de distractie?
momentan mai am si eu o xantie cu v6, si pot spune si eu ca si autoclasic, ca la 305.000 km motorul suna demential. de tras... nici nu mai zic. daca nu esti atent o te faci praf, pentru ca practic si fara misto, masina nu are deloc multa minte, se tureaza de belea pana la 7000 de ture, si trage de la 1000 pana la maxim. deci... ce sa zic, e tare misto. totusi, consumul nu e deloc 14,7.... as merge mai degraba pe un 20 in oras, iar in afara iti spun clar ca consuma 10 la 150, deci nu mi se pare mult. totusi, cu c5 v6 nu am mers eu la volan sa vad ce pot scoate din ea, dar cu xantia si cu xm am mers si pot spune ca sunt fenomenale.
daca masina e in stare buna, iti permiti sa te tii la consum si la taxe, poti sa o iei.
mai am o chestie: pentru ce iei masina? pentru mers zilnic, sau ca sa iti faci o dambla cu ea si sa o ai de distractie?
- autoclasic
- pasionat
- Masina: Citroen C6 2.7 HDI 2009
- 2: Citroen Axel 11R1986
- 3: Ds3 1.6 Thp 2011
Intr-adevar cu cutie manuala este fenomenal motorul,pacat ca aceasta cutie nu s-a oferit macar asa,ca optiune pe C5,C6, consumul de 8.9 afara ,mers frumos sau 13-15 in oras nu m-a deranjat ,probabil asa cum s-a mai scris inainte cu cutie automata sare de 15 in oras. Nici eu nu am condus unul cu cutie automata asa ca nu ma pot pronunta decat asupra motorului
.

Pot sa-mi dau si eu cu parerea?
Un foarte bun prieten, si-a cumparat un c6 cu motorizarea asta si cutie automata. Consumul mediu scos este de 11.2...cel putin asa zicea computerul. Masina e folosita prin suburbile Parisului, deci nu e concludent pt traficul din Bucuresti.
Oricum prin februarie mai merg pe la el si sper sa ma dau si cu masina sa vad ce si cum
Un foarte bun prieten, si-a cumparat un c6 cu motorizarea asta si cutie automata. Consumul mediu scos este de 11.2...cel putin asa zicea computerul. Masina e folosita prin suburbile Parisului, deci nu e concludent pt traficul din Bucuresti.
Oricum prin februarie mai merg pe la el si sper sa ma dau si cu masina sa vad ce si cum
-
- de-abia inscris