salut,am deja 9000 km si masina mea nu mai are lumina in scrumira dar oricum nu fumez,cand dau in gropi troncane toata masina de zici k are foi de arc nu amortizoare dar in rest totul e ok
pana mai acum o luna cand a inceout sa-mi scartaie ceva in fata dreapta? cred...
cand trec ff incet printr-o groapa scartaie ceva dar nu-mi dau seama unde
sa fie la amortizorul stanga fata? sau sa fie scaunul meu
a...uitam,imi zbarnaie suportul ala cu arc care imi regleaza inaltimea centurilor de siguranta
ai dracu greieri cu cuiburile
scartait fata?....
Moderator: Echipa Tehnica
Re: scartait fata?....
redbeben scrie:pana mai acum o luna cand a inceout sa-mi scartaie ceva in fata dreapta? cred...
cand trec ff incet printr-o groapa scartaie ceva dar nu-mi dau seama unde
sa fie la amortizorul stanga fata? sau sa fie scaunul meu
a...uitam,imi zbarnaie suportul ala cu arc care imi regleaza inaltimea centurilor de siguranta
ai dracu greieri cu cuiburile
Eu am vreo 3000 si-mi scritiie ceva la stilpul stinga, nu ma prind care dintre portiere (cea fata sau cea spate) sau ce altceva face asta. Insa numai cind trec peste hopuri nasoale si suspensiile fata/spate sint solicitate inegal (adica, sa zicem, cea fata e destul de degajata si cea spate tensionata).
Ma gindesc ca se freaca chederele intre ele, iar chederele se freaca pentru ca se misca toata masina.
ar trebui sa te duci la service...aceiasi problema am avut-o si eu cu o fabie,numai ca avea 120.000 km.oricum m-am dus si a trebuit sa schimb tot pe fatza(in afara de placutzele de frana).Mie mi se parea ca vine din interior(usha..bord...etc) si d fapt era de la partea tehnica.Iti recomand sa te duci la service...pana la urma...ai masina-n garantzie...ce puii mei 

bai nu ma mai speriati cu schimbatul intregului bot k nu-mi surande
eu totusi am impresia k e ori de la amortizor ori de la scaun k am mai avut masini carora le scartaiau scaunele
ma rog la faza cu zdrangane tot sunt de acord k asa e facuta ea sa zdrangane k nu sunt stranse fetele de usi din fabrica
eu cand am fost la prima revizie le-am zis de asta si mi-au strans fetele usilor (sunt niste cleme)si nu zdrangane nimic
doar ce v-am zis scartaie ceva si vibreaza in stalp ceva ce-i drept da nu chedere ci porcaria aia de plastic care regleaza centura pe inaltime

eu totusi am impresia k e ori de la amortizor ori de la scaun k am mai avut masini carora le scartaiau scaunele

ma rog la faza cu zdrangane tot sunt de acord k asa e facuta ea sa zdrangane k nu sunt stranse fetele de usi din fabrica
eu cand am fost la prima revizie le-am zis de asta si mi-au strans fetele usilor (sunt niste cleme)si nu zdrangane nimic
doar ce v-am zis scartaie ceva si vibreaza in stalp ceva ce-i drept da nu chedere ci porcaria aia de plastic care regleaza centura pe inaltime
Scartaitul pe fata s-ar putea sa vina de la un amortizor.
Nu e acelasi tip de masina, dar un Tico in care am stat la un drum mai hurducait a inceput subit sa suspine cam cum descrii tu. S-a dovedit ca un amortizor cursese.
Facea destul de urat la gropi, dar si la schimbarea de directie cand masina se lasa pe partea lui.
Incep sa apreciez suspensia hidraulica...
Nu e acelasi tip de masina, dar un Tico in care am stat la un drum mai hurducait a inceput subit sa suspine cam cum descrii tu. S-a dovedit ca un amortizor cursese.
Facea destul de urat la gropi, dar si la schimbarea de directie cand masina se lasa pe partea lui.
Incep sa apreciez suspensia hidraulica...

redbeben scrie:...... zis de asta si mi-au strans fetele usilor (sunt niste cleme)si nu zdrangane nimic
acum incepe sa-mi placa faptul ca varianta coupe nu are reglarea centurii pe inaltime