i-am luat baterie si degeaba acelasi mesaj de kkt, "batery charge fault", m-am saturat numai ghinioane am cu masina asta

(
Stiti cumva unde este localizat alternatorul la Xara picasso? e cumva sub pompa de servo? Ca daca asa e e clar ca din cauza uleiului care curge din rezervorul spart al pompei direct pe alternator s-a stricat :P
Anyway as vrea sa va zic povestea masinii mele si sa imi ziceti ce ma sfatuiti...
Are 30 de mii de km, 2003 HDi dar a fost lovita de propietarul anterior cred ca destul de serios pt ca 2airbags nu mai sunt. Am dat pe ea 8 mii in conditiile astea, dar m-am saturat, am mai bagat pe putin 1500 de cand am luat-o si nu mai contenesc problemele. ii fac una se strica alta si tot asa.
Ce ati face in locul meu? E cineva care ar putea sa imi evalueze si sa imi repare jegul de masina la un pret real ? (am fost la diverse services si reprezentante si totul a culminat cu 4 milioane pt nu stiu ce frectie la fulia cea mare de la cureaua de transmisie).
As vrea sa o vand dar nu pot sa dau teapa (ca daca as vinde-o cum e acu asa ar fi) si in acelasi timp nu as vrea sa pierd nici prea multi din banii care i-am dat+investit in ea.
Stiti vreo firma care se ocupa cu dezmembrari poate gasesc niste piese mai efitne?
Help....