DanCld scrie:Eu zic sã nu mai scrii cu asemenea font, ºi aºa de colorat - atât la propriu cât ºi la figurat! Chiar daca "U" este langa "I" pe tastatura, a-propos de "politia"!
Man, no harm intended, da uite-te si tu cum se mai destinde lumea... Io unu m-am saturat sa citesc forumurile despre ATS si alte belele... In fine, daca tie ti s-a parut ca am parodiat "politia" romana pe nedrept, sorry, dar totusi ... hear my story...
e putin off-topic da va povestesc la toti.
Am luat masina de la ATS (Alpha motors in CT) in 8 zile de la plata, si asta cu masina in prima zi fiind la Curtici. Cred ca e vre-un record ca n-am mai auzit pe altcineva sa se laude cu asta... ;)
In fine, masina a fost luata cu putine impunsaturi din partea mea, pt ca daca luni am achitat masina, joi ea tot la Curtici era, in conditiile in care mi se promisese ca mai mult de 2 zile nu are ce se vamui la ea.
Am plecat cu masina de la ei ... si auns acasa am constatat cu stupoare ca numarul provizoriu din fata disparuse cu tot cu masca... Evident, mesterii de la service probabil au omis sa mai puna si niste saibe si/sau piulite la suruburile care fixau numarul. A doua zi dimineata am zis ca rezolv problema cu un drum la politie (na ca nu mai scriu "colorat"), dar avand in vedere ca numai politia rutiera CT elibereaza numere rosii in Cernavoda nam reusit sa rezolv nimic. Asta nu i-a impiedicat pe exact politistii cu care vorbisem atunci sa ma opreasca la o zi distanta si sa-mi faca teorie cum ca vreau sa scap de radar ca d-aia mi-am scos numarul & stuff. Repet, erau aceeasi politisti. Faza cu radarul era scoasa din basme pt ca aveam in bord numai vreo 100 km, din care 70 cu drumul spre casa cand am adus-o, iar drumul de la si spre servici are vreo 3 km unde mai mult de a 3a n-ai ce viteza sa bagi. Degeaba am incercat eu sa le explic ca numerele nu sunt ale mele si ca sunt ale ATSului si ca o sa ma duc sa inmatriculez masina, ca uite chitanta de la primarie, uite chitanta de la BCR, uite certificatul de inmatriculare completat. Nu si nu si nu. Pana nu le-am bagat in buzunar o compensatie n-au vrut sa cadem la pace. Asa ca scuza-ma daca atunci cand scriu politia, mai incurc cate o litera care se afla atat de bine plasata pe tastatura...
Cu tot respectul.
_/\_ Don't drink and drive! You may spill some..._/\_ Proud owner of a C3 1,4 HDi 2006, bleu lucia