Salut
am si eu o problema..cand dau in march-arierre si franez se aude un pacanit pe partea dreapta ...
aveti idee despre ce este vorba? s-a mai vb de asa ceva?
placute de frana noi si discuri aproape noi!
Pacanit la frana
Moderator: Echipa Tehnica
revin cu o intrebare! aveti idee ..atunci cand pun frana imi moare motorul instantaneu, indiferent de viteza?nu stiu ce sa ii mai fac!??
nu mi se intampla mereu...poate e de la benzina? nu prea cred am bagat de 100 de la omv. problema e ca avea shocul tras aproape la maxim si efectiv motorul dadea semne sa moara ...
nu stiu unde sa ma mai duc...
help mee
plss

nu mi se intampla mereu...poate e de la benzina? nu prea cred am bagat de 100 de la omv. problema e ca avea shocul tras aproape la maxim si efectiv motorul dadea semne sa moara ...
nu stiu unde sa ma mai duc...
help mee

carbotest
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
pompa hidraulica iti "fura" putin din oputerea motorului daca este dusa sau nu chiar asa de mult cat sa iti infraneze motorul ... ar rupe curea de la hidraulica mai degraba ..
carbotest eu stiu ca este un banc de teste in service specializat la care se monteaza carburatorul tau de pe masina si se fac toate reglajele necesare. insa, din pacate nu stiu sa iti spun unde anume poti merge sa faci asta. eventual cred ca te pot ajuta colegii care au motoare pe benzina ...
carbotest eu stiu ca este un banc de teste in service specializat la care se monteaza carburatorul tau de pe masina si se fac toate reglajele necesare. insa, din pacate nu stiu sa iti spun unde anume poti merge sa faci asta. eventual cred ca te pot ajuta colegii care au motoare pe benzina ...
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
@tgyby: carbotest gasesti la iesirea din pantelimon. Cauta pe forum ca s-a mai povestit despre asta.
Daca o pompa hidraulica e dusa ori iti rupe cureaua, ori ia mai putin din puterea motorului pt ca nu mai poate impinge uleiul.
Daca o pompa hidraulica e dusa ori iti rupe cureaua, ori ia mai putin din puterea motorului pt ca nu mai poate impinge uleiul.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- florin_budea
- pasionat
-
- simpatizant