Stie cineva vreun site de unde sa cumparam componente din afara?
In mod special pentru un C4?...Auzisem pe cineva ca se cumpara din Ungaria!
Sunt din CT am un C4 si un mare off!
Mi-a rupt unu bara fata si stau dupa bubele astea de la service-ul autorizat care imi spun dupa 2 saptamani ca nu au suport de bara si nu exista nici la buc, asta insemnand inca 2-3 spatamani.
Cat dureaza sa schimbe o bara fata si aripa dreapta fata?
Astia vor sa mi-o tina 3 zile minimum!
In perioada asta ar putea "descompleta" si altceva ceva de pe ea?
Ce lucruri sunt interesante la o masina noua care intra in reparatie pentru piata neagra?
Masina are 20k la bord si sincer nu am avut nici o problema cu ea, inafara de faptul ca in traficul din buc imi dadea failure la speed control la vitez de 5 KM/h!...[:->
Suntem la mana unor magari, asta dupa ce ma costat 18.000 de eur!
Si ma tenta cu prelungirea garantiei!
Oricum dupa ce am vazut la voi tutorialele astea cred ca ma apuc singur de reparatie!!!..De unde luati pozele alea?
bafta.
componente achizitionate on-line??
Moderator: Echipa Tehnica
Bara a fost agatata de un far de pe o remorca cu o punte pe dreapta si rupta chiar de sub far astfel incat e de inlocuit aripa dreapta, aparatoarea de noroi de sub ea si bara fata cu masca in fata motorului.Vorbisem cu un tinichigiu si mi-a zis ca lucrarea de demontat-montat mai mult de 4 ore nu dureaza!
Ar putea sa inlocuiasca ceva pe ea cat sta la ei?
Pot sa-mi dau seama daca fac vreun lucru ca asta?
thks.
Ar putea sa inlocuiasca ceva pe ea cat sta la ei?
Pot sa-mi dau seama daca fac vreun lucru ca asta?
thks.
Ar putea daca vor, dar nu cred sa faca d-astea...
Daca iti schimba, discul de ambreiaj si volanta, clar nu o sa iti dai seama, decat cand ti se va strica
.
A mea a stat la ei in service vreo 2,3 zile parca pt o lucrare de tinichigerie, si nu am vazut nimic suspect.
Mi-au schimbat doar suportii de numere atat
Daca iti schimba, discul de ambreiaj si volanta, clar nu o sa iti dai seama, decat cand ti se va strica

A mea a stat la ei in service vreo 2,3 zile parca pt o lucrare de tinichigerie, si nu am vazut nimic suspect.
Mi-au schimbat doar suportii de numere atat

as putea sa iau dosaru de dauna si sa ma duc cu el la ats?
as avea vreo sansa daca o repar cu banii mei si ii dau in judecata pe urma?
cat e garantia la c4 de ma tin astia cu service-ul lor autorizat?
am mai avut o buba la 1300 de km cand m-a tinut fostu service autorizat din cta vreo 3 sapatamani!...aia parca erau firma de dezmembrat masini asha arat service-ul lor!
nu stiu cum dau astia licenta de la ats dar clar au bube in procedura!
au dat licenta acuma la unii care fac bara-bara cu inspectorii de asigurare si cred ca ma tin pe tusa pentru o bara de vopsit si inlocuit ca nu s-au inteles cu asta de acuma!
am avut un scut de montat cu bani jos si le-a luat trei zile sa aduca obiectu din buc si 30min de montat...total 10 mil!..rapizi
au ajuns sa faca ei in sediu dosare de daune pentru un asigurat care de altfel e un asigurat foarte serios!
daca imi iau dosaru si plec cu el in alta parte pierd garantia?
ce inseamna ca pierzi garantia?
masina are 1 an de zile si 23000km
thks matrixu...
as avea vreo sansa daca o repar cu banii mei si ii dau in judecata pe urma?
cat e garantia la c4 de ma tin astia cu service-ul lor autorizat?
am mai avut o buba la 1300 de km cand m-a tinut fostu service autorizat din cta vreo 3 sapatamani!...aia parca erau firma de dezmembrat masini asha arat service-ul lor!
nu stiu cum dau astia licenta de la ats dar clar au bube in procedura!
au dat licenta acuma la unii care fac bara-bara cu inspectorii de asigurare si cred ca ma tin pe tusa pentru o bara de vopsit si inlocuit ca nu s-au inteles cu asta de acuma!
am avut un scut de montat cu bani jos si le-a luat trei zile sa aduca obiectu din buc si 30min de montat...total 10 mil!..rapizi
au ajuns sa faca ei in sediu dosare de daune pentru un asigurat care de altfel e un asigurat foarte serios!
daca imi iau dosaru si plec cu el in alta parte pierd garantia?
ce inseamna ca pierzi garantia?
masina are 1 an de zile si 23000km
thks matrixu...
Re: componente achizitionate on-line??
emorar scrie:inafara de faptul ca in traficul din buc imi dadea failure la speed control la vitez de 5 KM/h!...[:->
ciudat, eu am patit chestia asta in cta. la inceput am crezut ca e din cauza lui mazare, dar am sunat la service si mi-au spus ca la dezactivarea speed control nu am rasucit complet comutatorul si nu face bine contact.
repede gasim pe altcineva vinovat! eu - pe mazare, tu - traficul din bucuresti...