C4 vs X5, pe A2

tot ce nu poate fi ĂŽncadrat ĂŽn ariile de mai sus

Moderator: Echipa Tehnica

amarok
just curious

viteza

Mesajde amarok » Mie 13-Dec-2006 02:18

Sincer cel mai mult am mers pe A2 cu 188km/h, cu 2 persoane si portbagajul plin (mergeam spre mare).

Singurul motiv pentru care nu am mers mai mult a fost faptul ca era un bou cu un BMW X5 care nu vroia sa se fereasca.

Oricum masina super tare.

regedit
pasionat

Mesajde regedit » Vin 15-Dec-2006 10:45

BMW X5 ?!

amarok
just curious

BMWX5

Mesajde amarok » Vin 15-Dec-2006 14:14

regedit scrie:BMW X5 ?!

Dap BMW X5, cred ca ii era frica sa mearga cu mai mult sau chiar era bou cum am zis.

dumiflo
pasionat

Re: BMWX5

Mesajde dumiflo » Vin 15-Dec-2006 14:41

amarok scrie:

Dap BMW X5, cred ca ii era frica sa mearga cu mai mult sau chiar era bou cum am zis.

eu zic sa te calmezi un pic ... si s-o lasi mai moale cu "adjectivele".
Daca ai fost weekendu' trecut pe A2 , din cate imi amintesc eu , a fost ceata.
Asa ca... omu' cu X5 era de fapt un pic mai "prudent" de cat tine !

Eu am fost mai prudent decat amandoi ! :twisted: (am mers cu maxim 160)

regedit
pasionat

Mesajde regedit » Vin 15-Dec-2006 15:17

cu X5-ul ?!

zahei
de-abia inscris

Mesajde zahei » Vin 15-Dec-2006 15:26

omule, eu nu ma grabeam nicaieri. te-am vazut cum imi dadeai flashuri disperate, dar m-am gandit ca-ti fac un bine daca nu te las sa treci. in fine, fiecare pasare pe limba ei piere.

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Vin 15-Dec-2006 16:42

Stai ca eu nu mai inteleg nimic...
Nu cumva pe autostrada se circula pe benzile inferioare si se lasa pentru depasiri benzile superioare?
Era chiar asa de greu sa te dai la o parte?
Nu te supara, zahei, dar am observat ca anumite categorii de soferi cred ca, odata cu cumpararea masinii li s-a dat ca bonus si o parte (daca nu chiar toate) din drumurile tarii. [-X
Si mie mi s-a intamplat in mai multe randuri, ori sa se urce pe mine in timp ce eram in depasirea vreunui TIR (si nu merg nici eu prea incet, sa stii) ori sa nu se dea la o parte sub nici o forma. De unde stii tu unde ma grabesc eu? Poate am o urgenta si trebuie sa ajung la spital.
Eu zic sa lasi la latitudinea respectivului sa stabileasca cu ce viteza vrea sa mearga. Sau, sa procedezi ca in "afara" in unele state civilizate: dai telefon la 112 si anunti ca e un pericol public pe autostrada. Si de acolo nu mai e problema ta.
Accidentele grave din cauza asta se produc: din cauza celor care se incapataneaza sa-si tina banda. Daca cel din spate intr-adevar are un motiv sa se grabeasca, va face orice sa-l depaseasca si atunci...D-zeu cu mila ce se poate intampla.

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Vin 15-Dec-2006 17:50

@adytzu 10 puncte si super tare chestia cu 112, insa eu am sunat pentru o chestie o data tot de trafic si mi-au spus ca desi era unul sa imi lipeasca botul de la un ford de marfa pe fata, nu era nicio urgenta, sa sun la politie :(
Dejeaba avem servicii europene daca felul de a gandi e made in ro :(
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

amarok
just curious

Re: BMWX5

Mesajde amarok » Vin 15-Dec-2006 19:06

dumiflo scrie:
amarok scrie:

eu zic sa te calmezi un pic ... si s-o lasi mai moale cu "adjectivele".
Daca ai fost weekendu' trecut pe A2 , din cate imi amintesc eu , a fost ceata.
Asa ca... omu' cu X5 era de fapt un pic mai "prudent" de cat tine !

Eu am fost mai prudent decat amandoi ! :twisted: (am mers cu maxim 160)

Nu am fost week-endul trecut ci asta vara :)
Nu cred ca e vorba de prudenta deoarece m-a depasise inainte cand aveam 170.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Vin 15-Dec-2006 19:32

Eu nu mai inteleg nimic..Zahei tu cine esti? Cel din X5?

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Vin 15-Dec-2006 19:35

-suntem la DIN DRAGOSTE , s-au gasit ...C4 si X5 pe forum ... MOR DE RAS pe cuvantul meu
-zahei pe ce forum mai intrii cu nickul asta ca imi etse tare cunoscut !!!
- acuma pe bune daca aveam X 5 nu te lasam ...un pic de orgoliu va rog !!!
ESTI cel care a avut accidentul ala teribil la grazavesti cu motorul ?? si care dumnezeul ti-a oferit o a doua viata ???

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Vin 15-Dec-2006 20:16

Eu am incercat sa rezolv situatia cu explicatii cat decat legale. In legatura cu 112, asta e...daca aia nu-si fac meseria e problema lor si numai a lor. Tu ti-ai facut datoria de cetatean onest si corect. Si, ca fapt divers, anul trecut, pe 31 dec., la ora 17:00, chiar au venit in 10 min dupa ce i-am sunat, asa ca din pct. meu de vedere, sunt OK.

regedit
pasionat

Mesajde regedit » Sâm 16-Dec-2006 09:48

DMX scrie:-suntem la DIN DRAGOSTE , s-au gasit ...C4 si X5 pe forum ... MOR DE RAS pe cuvantul meu
-zahei pe ce forum mai intrii cu nickul asta ca imi etse tare cunoscut !!!
- acuma pe bune daca aveam X 5 nu te lasam ...un pic de orgoliu va rog !!!
ESTI cel care a avut accidentul ala teribil la grazavesti cu motorul ?? si care dumnezeul ti-a oferit o a doua viata ???

asa, si ?! dupa ce si-a facut piciorul praf cu motoru' omu s-a gandit sa-si ia o masina serioasa si sa mearga mai prudent. eu il stiu si imi povestise incidentul cu insistenta inconstienta a unui c4. d'aia i-am spus si acum v-a raspuns ... multumiti ?!

cateodata viteza nu e buna si el va poate povesti foarte mult despre asta. daca are chef. ce-i drept se mai intrece si el din cand in cand cu tovarasul lui cu Cadillac Escalade si amicul comun cu Ferrari. Detalii mai multe gasiti pe forumul Peugeot ... pentru ca de curand pe langa X5 si-a luat si un 407. nu ma intrebati de ce.

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Sâm 16-Dec-2006 21:01

adytzu scrie:Stai ca eu nu mai inteleg nimic...
Nu cumva pe autostrada se circula pe benzile inferioare si se lasa pentru depasiri benzile superioare?
Era chiar asa de greu sa te dai la o parte?
Nu te supara, zahei, dar am observat ca anumite categorii de soferi cred ca, odata cu cumpararea masinii li s-a dat ca bonus si o parte (daca nu chiar toate) din drumurile tarii.

Sincer o sint de acord cu zahei.
Categoria de ratati despre care vorbesti sint cei cu dacii si tot felul de rable expirate, care mai de care mai inconsienti, dintr-aia de merg cu maxim 75Kmph in afara localitatilor si cu 90 in localitati, si care pe drumurile cu 2 benzi pe sens iau linia dintre benzi intre roti si merg asa ca animalele pe 2 benzi (ce flaxoane le imping la ratatii astia cind trec pe linga ei...). Daca zahei era la 190Kmph nu cred ca se incadreaza aici, ca nu are nici rabla si nici nu mergea cu 75Kmph.

Si, intre noi fie vorba, la 190 cu drumurile noastre chiar sa schimbi si banda poate fi un risc. Dai de-un hop si schimbi banda cu 2 roti pe sant.

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Sâm 16-Dec-2006 21:13

dar cu cainii ce faceti la viteza asta vitejilor? ca sunt si pe autostrada destui!
Cosmin
high energy music expression

Înapoi la “Diverse C4”