Probleme cu motorul!
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
Probleme cu motorul!
Azi am constatat ca turantia nu vroia sa treaca peste 3500 ! Eram in viteza a 4-a cu pedala la fund si aveam cam 120 km/h si nu vroia sa inainteze deloc!Dupa putin timp a inceput sa se infiga deodata tare ia dupa tot asa nu vroia sa depaseasca 3500 ! O fi oare debilmetru de aer sau trebuie sa schimb doar filtru de motorina ??
Va multumesc anticipat!
Va multumesc anticipat!
am fost la service ! am schimbat filtru motorina , filtru aer si ce sa vezi s-a schimbat ff putin! Am aflat totusi ca nu e debilmetru stricat ! Maestru a zis ca a fost o supra alimentare a turbinei cu aer si ca sa nu se strice computerul masini nu o mai lasa sa functioneze la parametri reali ! Mia sters eroarea si tot asa merge masina! Azi am fost pe centura in brasov si iam dat blana 1-3500 rot/min , 2 -4000rot/min, 3-3700rot/min, 4 -4000rot/min, 5 -3600 =>160 km/h si nuvroia sa creasca !
( sunt super suparat nu stiu ce sa fac ! Mecanici a zis ca o sa se curate turbina cu timpu, el presupune ca a intrat mizerie acolo ................. voi ce ziceti ?
????

????
Probleme cu motorul!
Cum vine asta, supraalimentarea cu aer a turbinei ? Si daca s-a supraalimentat cu aer trebuie sa se curete de ce ?
nu am zis eu bine ! mecanicu a zis ca turbina a intampinat o anomalie ! si computerul nu o mai lasa sa mearga la valoarea ei maxima!El zice ca sar putea sa fi intrat mizerie in ea sau ceva de genu asta si ca paletele nu se mai invart cum trebuie posibil de la mizerie! Ce sugerati sa fac sa se curate mai repede?????
CRAP! cum adica anomalie? ce mizerie? ai vazut vreo tubina desfacuta? cam unde crezi ca se poate aciua mizeria pe acolo? eu cred ca i-a fost lene sa verifice toate sistemele. tii minte daca a zis ceva de FAP? parea mai plauzibil decit scame in turbina. si apropos, stii cumva cu ce viteza se invirte turbina? in sarcina maxima ajunge pe la 80.000 ture/min, altele si mai mult. ce crezi ca poate sta lipit de pale ca sa nu o lase sa se invirta la turatia aia? ca daca are ceva lipit de pale, se sparge direct, nu apuca sa mai dea in nas!
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
Probleme cu motorul!
Nu poti sa-ti dai seama ce poate avea doar discutand aici. Turbina nu merge cum trebuie doar in cazul in care este f. uzata. In rest sunt alte cauze care o influenteaza. Daca ai schimbat filtrul de aer insemna ca alta este cauza. Mergi la alt service, unde stiu sa faca un test si sa corecteze ce este de corectat. Nu cumva are limitator de viteza ?
-
- RETRAS LA PENSIE
RobyC5 scrie:eu nu alimentez de nicaieri am motorina!Si creca acum motorina era de la petrom!
Esti curajos daca alimentezi din surse ce nu pot garanta calitatea. In vectra din semnatura bagam si eu motorina de la soferii de tir si ma taram de ici-colo dar in C5 nu imi permit, financiar vorbind. In situatia asta merg pe principiul ca sunt prea sarac sa imi iau chestii ieftine.