"Extensie" audio pe C5
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
"Extensie" audio pe C5
Salut!
in cateva zile o sa imi iau un C5 Elegance si am o problema. Standard, nu are MP3 Player...ceea ce e cam nasol. Problema e ca nu vreau sa stau doar cu CD Player instalat si as vrea sa conectez un MP3 Player extern. Din cate am inteles eu nu exista ceva mufe....cum sa imi rezolv problema?
M-am interesat de modulatoare FM...dar se pare ca nu au o calitate a sunetului prea buna.
Thx
in cateva zile o sa imi iau un C5 Elegance si am o problema. Standard, nu are MP3 Player...ceea ce e cam nasol. Problema e ca nu vreau sa stau doar cu CD Player instalat si as vrea sa conectez un MP3 Player extern. Din cate am inteles eu nu exista ceva mufe....cum sa imi rezolv problema?
M-am interesat de modulatoare FM...dar se pare ca nu au o calitate a sunetului prea buna.
Thx
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
am scris si eu pe aceasta tema...dar nu am reusit nimik...nici sa fac vreun mp3 sa functioneze si nici sa primesc preun raspuns care sa ma ajute... 
lucrurile sunt cam asa: se pare ca daca nu ai magazie de cd-uri, nu poti accesa intrarea de aux, si daca nu faci asta, nu ai unde sa injectezi semnal. imi raspundea cineva la topicul meu, cum ca trebuie deblocat cu lexia si am fost la cta la service, s-a uitat baiatul ala destul de albastru la mine cand i-am zis si a ridicat din umeri: nu se poate dom'le, vorbesc aiurea baietii astia pe net ca ne-am saturat de ei...
modulatoarele nu au nici o treba, am probat si modulatoare de 150 de euro, nu au nici o legatura cu realitatea...
astept inca o rezolvare la asta....
exista niste site-uri prin lumea asta in care sunt prezentate tot felul de kestii de conectica, dar care nu cred ca merg, avand in vedere blocarea sofware a patefonului nostru...shit

lucrurile sunt cam asa: se pare ca daca nu ai magazie de cd-uri, nu poti accesa intrarea de aux, si daca nu faci asta, nu ai unde sa injectezi semnal. imi raspundea cineva la topicul meu, cum ca trebuie deblocat cu lexia si am fost la cta la service, s-a uitat baiatul ala destul de albastru la mine cand i-am zis si a ridicat din umeri: nu se poate dom'le, vorbesc aiurea baietii astia pe net ca ne-am saturat de ei...
modulatoarele nu au nici o treba, am probat si modulatoare de 150 de euro, nu au nici o legatura cu realitatea...
astept inca o rezolvare la asta....
exista niste site-uri prin lumea asta in care sunt prezentate tot felul de kestii de conectica, dar care nu cred ca merg, avand in vedere blocarea sofware a patefonului nostru...shit
Damn, life sucks.
Eu la asta ma gandisem: http://www.walmart.com/catalog/product. ... id=4744709
Eu la asta ma gandisem: http://www.walmart.com/catalog/product. ... id=4744709
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
- C i t r o n e l
- pasionat
Re: "Extensie" audio pe C5
B-01-DRC scrie:Salut!
Thx
Daca este c5 II asteapta sa intri in posesia lui si incearca un cd cu mp3-uri negrupate in foldere (trase direct, fara foldere).Am patit asta.Vezi ca am mai scris la cineva tot legat de cd.
-
- pasionat
"Extensie" audio pe C5
Daca la mine este modelul cu telefon integrat, si magazie de CD,cum credeti ca s-ar mai putea adauga un mp3? Cea mai simpla varianta, stiu ca este cea cu inlocuirea magaziei existente cu una care citeste mp3, dar nu la asta ma gandeam, ci la modalitatea de a injecta semnalul undeva.
Nu vreau sa ma intelegi gresit, dar daca cauti perfectiunea sunetului, mp3-uri si de modulatoarele FM nu vei fi multumit in veci! Nu poti compara sound-ul track-ului cu cel al mp3-ului. Asculta aceeasi melodie in format track/cda, apoi in format mp3. Vei sesiza ca exista diferente majore. In aceste conditii, daca tot vrei sa asculti mp3-uri, foloseste un modulator FM care sa fie macar din clasa celui recomandat de B-01-DRC. Alegerea iti apartine
sal.
s-a scris putin mai demult despre ceva asemanator, poate te ajuta:
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=7856
eu nu am incercat, sincer m-i s-a parut cam mult ...
si nici nu stiu daca imi merge, ca pe AUX1 e legat carkit-ul. :p
s-a scris putin mai demult despre ceva asemanator, poate te ajuta:
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=7856
eu nu am incercat, sincer m-i s-a parut cam mult ...
si nici nu stiu daca imi merge, ca pe AUX1 e legat carkit-ul. :p