Bluetooth pe buburuza
Moderator: Echipa Tehnica
-
- just curious
Bluetooth pe buburuza
Mi-am instalat una bucata carkit cu bluetoth,direct pe instalatia masinii.Marca este Paroot ,am inteles ca sunt o firma specializata in asa ceva. Are diplay separat e micut ,si l-am pus sub CD,in locasul liber de dedesupt,exact la mijloc.Are comanda vocala si acepta pina la 5 telefoane.Cind suna telefonul se poate seta sa raspunda automat.Sunetul se aude in boxele din fata .http://www.parrot.com/usa/products/ck3100-lcd .Problema este in schimb pretul circa 550 lei + montajul.Dar tinind cont de cit costa o amenda pt folosirea telefonului eu zic ,ca merita. Apropo am un Mp3 Parrot cu Bluetooth nou parot il dau cu 900 lei fix daca vrea cineva. http://www.parrot.com/usa/products/rhythmnblue/
Intrebati fratilor tot ce doriti despre piese,masini,experienta in piese de import de peste 14 ani.
-
- just curious
200 usd
Super pretul,dar ce te faci cu cei care nu pot comanda pe amazon ?si ce faci cu garantia frate ca si asta e o problema .Eu am dat mult mai mult pe el cind lam cumparat,dar daca reusesti sa il cumperi cu 250 adus in tara ti-l recomand cu placere si cu toata increderea ,scula e buna,are si modalitatea de ati schimba displayul in 7 culori.
Intrebati fratilor tot ce doriti despre piese,masini,experienta in piese de import de peste 14 ani.
Da, scula pare interesanta. Probabil ca e o necesitate pentru cei care vorbesc mult la telefon in masina. Mai exista si varianta cu handsfree-urile clasice care se poarta pe ureche, solutie mult mai ieftina decat cea de la Parrot. Ma rog, ambele tipuri de handsfree au avantaje, dar si dezavantaje.
Garantia in RO e mai mult o vrajeala. Reparatii facute de mantuiala, produsul merge mai prost ca inainte, nervii si timp consumati de pomana prin service-uri. Rare sunt cazurile in care clientul este tratat cum se cuvine si nu ca un fraier care a facut prostia sa cumpere acel produs. Pe cand in State e suficient sa te declari nemultumit de produs, nici macar sa ridici tonul, ca sa primesti o compensatie (alt produs similar sau banii inapoi). Mai avem mult de lucru pana sa ajungem la nivelul asta. Si poate nu vom ajunge niciodata, ma tem.
Garantia in RO e mai mult o vrajeala. Reparatii facute de mantuiala, produsul merge mai prost ca inainte, nervii si timp consumati de pomana prin service-uri. Rare sunt cazurile in care clientul este tratat cum se cuvine si nu ca un fraier care a facut prostia sa cumpere acel produs. Pe cand in State e suficient sa te declari nemultumit de produs, nici macar sa ridici tonul, ca sa primesti o compensatie (alt produs similar sau banii inapoi). Mai avem mult de lucru pana sa ajungem la nivelul asta. Si poate nu vom ajunge niciodata, ma tem.