Accesorii Tuning-Tobe,Xenon,Faruri Angel Eyes,Triple Clare
Moderatori: Rica, Echipa Tehnica
Accesorii Tuning-Tobe,Xenon,Faruri Angel Eyes,Triple Clare
Salut
Sunt nou pe forum, am citit regulile si m-am decis sa fac un topic.
In genere, ma ocup de comercializarea de articole tuning, pentru practic orice masina. Am pe stoc 2 seturi de triple de citroen c3, am dat farurile ieri, o sa revin cu poze. In genere, spuneti ce va intereseaza, si pentru ce masina, incluzand marca, model si an de fabricatie, si va voi raspunde cu poze si preturi.
Livrari oriunde in tara, fan curier, plata ramburs sau virament bancar.
Razvan
Detalii pe pm, sau ym : ied3vil, sau la telefon 0751 530 701
Sunt nou pe forum, am citit regulile si m-am decis sa fac un topic.
In genere, ma ocup de comercializarea de articole tuning, pentru practic orice masina. Am pe stoc 2 seturi de triple de citroen c3, am dat farurile ieri, o sa revin cu poze. In genere, spuneti ce va intereseaza, si pentru ce masina, incluzand marca, model si an de fabricatie, si va voi raspunde cu poze si preturi.
Livrari oriunde in tara, fan curier, plata ramburs sau virament bancar.
Razvan
Detalii pe pm, sau ym : ied3vil, sau la telefon 0751 530 701
Ultima oară modificat Vin 05-Oct-2007 12:14 de către IeD3vil, modificat 1 dată în total.
Plasme bord, din pacate pentru citroen inca nu se fac (daca este cererea destul de mare, o sa trimitem un bord, si facem si pt anumite modele), Eleroane tip M, evacuari inox.
- Toba Inox, YED :

- Toba Sport YED :

- Ornamente Inox YED :

Toate :

Pot aduce practic orice, am si modele cu 2 iesiri, si alte firme, am si ceva mai scump, de performanta : MagnaFlow, Isotta.
Cateva poze, cu evacuari :

Poze cu faruri si triple citroen C3, montate saptaman asta :

Triple si faruri, poze de producatori :

- Toba Inox, YED :

- Toba Sport YED :

- Ornamente Inox YED :

Toate :

Pot aduce practic orice, am si modele cu 2 iesiri, si alte firme, am si ceva mai scump, de performanta : MagnaFlow, Isotta.
Cateva poze, cu evacuari :

Poze cu faruri si triple citroen C3, montate saptaman asta :

Triple si faruri, poze de producatori :

-
- simpatizant
gaby_02nnf scrie:pt bx ai ceva
Pt bx doar accesorii universale.
nutzu313 scrie:tobe xantia 1.8i 74kw '94?
Tobe am de la 190 ron in sus, depinde ce vrei. Iti pot da o toba sport calitate foarte buna, inox sau o toba normala (vezi pozele cu tobele facute la mine in apartament, cea neagra = 190 ron, cea inox 350). Tobele inox nu au moarte, nu o sa tineti masina cat o sa tina ele.
xsara picasso
la o xsara picasso ma intereseaza display-ul de bord cel care indica km si temp
benzina de 1.6 din 2001
benzina de 1.6 din 2001

-
- RETRAS LA PENSIE
Re: xsara picasso
boborares scrie:la o xsara picasso ma intereseaza display-ul de bord cel care indica km si temp
benzina de 1.6 din 2001
IeD3vil aduce accesorii de tuning, nu cred ca are ce cauti tu.
Ok, sa le luam pe rand 
Pt citroen C1 inca nu sunt faruri sau triple, doar la capitolul suspensie am gasit cate ceva. Finale inox am mai multe variante, imi ziceti cam ce ati vrea, si unghiul ala de inclinare - la ornament, sau la intrarea in toba ? Se poate face ceva in legatura cu amandoua.
Pt BX si CX Doar accesorii universale.
Pentru C2, C3, C4 sunt mai multe accesorii disponibile - faruri, triple, suspensie, body kit. Pt saxo la fel, am gasit si in catalog triple clare, si pe site-ul producatorului si cateva modele de faruri, triple, semnalizari clare.
Poze imediat cu accesoriile pt saxo.
Pt c5 doar suspensie, ceva pe la evacuare (serpi, catalizatoare, etc) si elemente caroserie.
Aduc si piese oem (mai ales la masinile franceze, ca sunt foarte putini producatori aftermarket), no problem. Cel mai probabil se aduce bord complet. La capitolul OEM, pot aduce orice de la caroserie la motor. Parbrize si geamuri nu aduc direct, dar am de unde sa va trimit

Pt citroen C1 inca nu sunt faruri sau triple, doar la capitolul suspensie am gasit cate ceva. Finale inox am mai multe variante, imi ziceti cam ce ati vrea, si unghiul ala de inclinare - la ornament, sau la intrarea in toba ? Se poate face ceva in legatura cu amandoua.
Pt BX si CX Doar accesorii universale.
Pentru C2, C3, C4 sunt mai multe accesorii disponibile - faruri, triple, suspensie, body kit. Pt saxo la fel, am gasit si in catalog triple clare, si pe site-ul producatorului si cateva modele de faruri, triple, semnalizari clare.
Poze imediat cu accesoriile pt saxo.
Pt c5 doar suspensie, ceva pe la evacuare (serpi, catalizatoare, etc) si elemente caroserie.
Aduc si piese oem (mai ales la masinile franceze, ca sunt foarte putini producatori aftermarket), no problem. Cel mai probabil se aduce bord complet. La capitolul OEM, pot aduce orice de la caroserie la motor. Parbrize si geamuri nu aduc direct, dar am de unde sa va trimit
Ultima oară modificat Dum 07-Oct-2007 15:32 de către IeD3vil, modificat de 2 ori în total.
Înapoi la “Magazine, Servicii, Firme piese-accesorii-tuning”