Stickere?
Moderator: Echipa Tehnica
- WLD
- Admin CITROclub
- Masina: BX 16v '88 si 89
- 2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
- 3: Xsara 2.0hdi stage 1+
Stickere?
Sunteti de acord sa lipiti un sticker cu sigla/denumirea clubului pe Citroenul personal?
Va rog sa veniti cu propuneri de stickere, sigla si nume, pentru a ne putea apuca de treaba 
pai...
sa fie gen vwforum.ro adica sa scrie citroen forum .ro sau ceva asemanator sau sa fie ceva gen citroen club.
cred ca primul pas ar fi sa gasim o identitate sau macar sa avem o idee in mare despre ce o sa se intample. acum stiu ca tu ai venit cu ideea asta, dar e prea generala si nu cred ca noi putem sa itzi oferim gradul de rafinare pe care il asteptzi tu. intai sa vedem ce facem cu acest club.
sa fie gen vwforum.ro adica sa scrie citroen forum .ro sau ceva asemanator sau sa fie ceva gen citroen club.
cred ca primul pas ar fi sa gasim o identitate sau macar sa avem o idee in mare despre ce o sa se intample. acum stiu ca tu ai venit cu ideea asta, dar e prea generala si nu cred ca noi putem sa itzi oferim gradul de rafinare pe care il asteptzi tu. intai sa vedem ce facem cu acest club.
- WLD
- Admin CITROclub
- Masina: BX 16v '88 si 89
- 2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
- 3: Xsara 2.0hdi stage 1+
Din pacate, in stilul asta nu vom putea gasi prea curand o identitate
Comunitatile create pe internet se bazeaza mult pe anonimat, iar trecerea de la stadiul de "forumisti" la cel de membrii ai unui club va fi un proces de durata.
Eu ma gandeam ca in viitorul apropiat sa facem urmatorii pasi:
1. O intalnire a "forumistilor", cel putin acelor din Bucuresti, pentru a ne cunoaste cva mai bine si a putea discuta mai pe indelete.
2. Stickere cu
"Citroen Forum - www.citroenforum.as.ro" sau doar "www.citroenforum.as.ro"
3. Pentru cei cu masini mai vechi (dar cu stickerul la vedere
), sa vorbim cu un mecanic priceput pentru unele discounturi la manopera si piese second. In principiu stiu deja pe cineva.
Comunitatile create pe internet se bazeaza mult pe anonimat, iar trecerea de la stadiul de "forumisti" la cel de membrii ai unui club va fi un proces de durata.
1. O intalnire a "forumistilor", cel putin acelor din Bucuresti, pentru a ne cunoaste cva mai bine si a putea discuta mai pe indelete.
2. Stickere cu
"Citroen Forum - www.citroenforum.as.ro" sau doar "www.citroenforum.as.ro"
3. Pentru cei cu masini mai vechi (dar cu stickerul la vedere
Site club citroen
Nu promit nimic, dar incerc sa obtin o sponsorizare de la providerul meu de internet, macar pentru cumpararea domeniului daca nu si pentru hosting.
Club
As avea si eu o propunere.
Sper sa nu sariti pe mine.
1. Sa nu fie srl sau sa , cred ca cel mai usor e de facut si administrat este o fundatie
2.Costurile pentru avocat , contabil , capital etc. - sa fie suportate in mod egal de cei care se inscriu drept membri fondatori
3 Pe parcurs cine vrea sa intre in club nu are decit sa faca (plateasca o taxa) o donatie echivalenta cu cit vrea sa stea in club- pentru ca nu toti or sa fie membri pe viata
4. Clubul sa ofere membrilor posibilitatea de a se intinli la un restaurant :, care accepta ca in una din zilele saptaminii sa inchirieze o parte pentru membri clubului, unde se poate bea o cafea si se poate sta de vorba
5.Sa ofere posibilitatea , prin afilierea la CITROEN(ex.) sau la orice alt reprezentant, posibilitatea unor discounturi - manopera,piese, etc.
6.Cam atit, nu mai am nici o idee
Sper sa nu sariti pe mine.
1. Sa nu fie srl sau sa , cred ca cel mai usor e de facut si administrat este o fundatie
2.Costurile pentru avocat , contabil , capital etc. - sa fie suportate in mod egal de cei care se inscriu drept membri fondatori
3 Pe parcurs cine vrea sa intre in club nu are decit sa faca (plateasca o taxa) o donatie echivalenta cu cit vrea sa stea in club- pentru ca nu toti or sa fie membri pe viata
4. Clubul sa ofere membrilor posibilitatea de a se intinli la un restaurant :, care accepta ca in una din zilele saptaminii sa inchirieze o parte pentru membri clubului, unde se poate bea o cafea si se poate sta de vorba
5.Sa ofere posibilitatea , prin afilierea la CITROEN(ex.) sau la orice alt reprezentant, posibilitatea unor discounturi - manopera,piese, etc.
6.Cam atit, nu mai am nici o idee
Nu mai tin minte daca s-a scris pe Forum ceva despre subiectul asta, dar ideea e urmatoarea: noi vrem sa infiintam clubul in mod legal din toate punctele de vedere. Acest lucru include si dreptul de a folosi in mod legal sigla si numele Citroen in actiunile noastre (stickere, banere, pliante, etc.). De aceea, am trimis un mail la Citroen Franta si asteptam raspunsul lor.