Ai nevoie de piese ? apeleaza la www.dezmembrari.ro

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

Vizitator

Ai nevoie de piese ? apeleaza la www.dezmembrari.ro

Mesajde Vizitator » Mar 21-Iun-2005 15:03

Pe acest site se pot face comenzi direct la dezmembrator.
Evita speculantii si mergi direct la sursa.

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Mar 21-Iun-2005 15:19

Cunoastem site-ul de multa vreme. :lol:

jarrel
de-abia inscris

posibile tepe pe acest site

Mesajde jarrel » Mar 20-Iul-2010 22:14

Salut,
zilele trecute am apelat la serviciile siteului dezmembrari.ro pt o sticla de oglinda Seat Leon intrucat cea veche imi fusese furata. Dupa ce am adaugat un anunt la ei in sistem (vizibil doar parcurilor auto inregistrate pe site) am primit 2 oferte din care cea mai buna ca pret de la automobilepartservice at gmail.com . M-a mirat putin ca in semnatura avea doar un nume de firma si un numar de Cosmote (fara adresa sau tel fix). Am acceptat pretul dar pana sa ajunga coletul am contactat adminul siteului pt a ma interesa de firma respectiva (Auto-Parts Constanta). Mi s-a spus ca nu figureaza in baza lor de date, deci deja erau si mai multe suspiciuni. A ajuns un pachet prin Cargus dar nu l-am ridicat (trimis de un anume Trifu Lucian din Costinesti CT). Am inceput sa primesc emailuri de la automobilepartservice ca sa ridic coletul, ca i-am incurcat etc. L-am intrebat pe acest Trifu Lucian cum a avut acces la anuntul meu din moment ce nu a fost gasit in baza de date dezmembrari.ro. Mi-a zis ca cineva de la un parc auto inregistrat ii furnizeaza informatii apoi el contactand direct autorii cererilor de piese auto dar ca-i persoana serioasa si sa nu-mi fac probleme. Pana la urma m-am dus la Cargus sa ridic coletul dar in loc de oglinda de Seat Leon era o oglinda de Seat Ibiza. L-am contactat pe Trifu din nou si a promis ca in 48h remediaza problema, dupa care nu am mai auzit de el. Maine ma duc sa-i fac plangere penala pt inselaciune dar nu stiu daca rezolv ceva. Oricum astea sunt datele teparului pt a fi evitat:
Nume: Lucian Trifu
"Firma": Auto-Parts Constanta
Email: automobilepartservice at gmail.com
Tel: 0767.724.584

Înapoi la “Diverse”