Salutari,
Deschid acest topic deoarece sunt interesat in achizitionarea unui c4 coupe si as dori sa stiu daca au fost rezolvate o parte din bug urile generatiei precedente cum ar fi:
1. problema cu pierderea frecventei radioului
2. greierasii din usi
3. suspensia zgomotoasa spate
4. materialele de pe usi / bord - tapiteria
5. etc.
As dori raspunsuri in special de la membrii care si au achizitionat noul model, dar si de la cei care au aflat din diferite surse.
ps: dupa 5 ian voi face un testdrive cu un 1.6 hdi 110cp - sunt curios cum se misca masina / cuplu / demaraj / stabilitate / confort / insonorizare. mentionez ca momentan merg cu un mondeo 2008 - 130cp tdci, care mi a cam ridicat oarecum standardele - sper sa fiu multumit si sa ma alatur si eu comunitatii voastre.
Remedieri Bug-uri C4 facelift
Moderator: Echipa Tehnica
- Andrei Anghel
- pasionat
ce scrii tu acolo sunt maruntisuri, stai linistit ca nici golf 6 nu vine perfect.
ca o mica paranteza, masina mea e produsa la sfarsitul lui 2006, decembrie cred, si
1. niciodata nu a pierdut frecventa
2. niciodata n-a avut greieri
3. suspensia spate nu e mai zgomotoasa decat ar trebui sa fie
4. urca-te in octavia 1 (1 ca sa fim in segementu de pret al c4) sau golf si dupa aia in c4 vtr si dupa aia sa-mi zici cum ti se par materialele. in skoda luceste intr-un hal plasticu' de zici ca esti in sandero 1.4. iar la vw zici ca esti la inmormantare, atat e de trist tot interiorul. sa-mi mai aratati voi masina la banii astia (13-14 mii) care sa aiba bordul moale, sa intre putin degetul in materialul de pe el cand apesi...
5. AMBREIAJUL. Asta e adevarata problema la c4, au fost multe care au avut aceasta problema din fabrica, din cate am inteles, si din cate scrie pe clubc4. e inca prea devreme sa stim daca s-a remediat, ca problema aparea pe la 20000, si nu stiu daca a facut atata cineva cu noul c4.
ca o mica paranteza, masina mea e produsa la sfarsitul lui 2006, decembrie cred, si
1. niciodata nu a pierdut frecventa
2. niciodata n-a avut greieri
3. suspensia spate nu e mai zgomotoasa decat ar trebui sa fie
4. urca-te in octavia 1 (1 ca sa fim in segementu de pret al c4) sau golf si dupa aia in c4 vtr si dupa aia sa-mi zici cum ti se par materialele. in skoda luceste intr-un hal plasticu' de zici ca esti in sandero 1.4. iar la vw zici ca esti la inmormantare, atat e de trist tot interiorul. sa-mi mai aratati voi masina la banii astia (13-14 mii) care sa aiba bordul moale, sa intre putin degetul in materialul de pe el cand apesi...
5. AMBREIAJUL. Asta e adevarata problema la c4, au fost multe care au avut aceasta problema din fabrica, din cate am inteles, si din cate scrie pe clubc4. e inca prea devreme sa stim daca s-a remediat, ca problema aparea pe la 20000, si nu stiu daca a facut atata cineva cu noul c4.
WLD scrie:la 16v nici o problema nu e minora.
Pt a gasi noi posesori de C4, in special varianta cu face lift, incearca pe forumul specific C4. www.clubc4.ro. Cateva impresii daca vrei ca si popsesor al unui C4 model mai 2007 benzina, cumparat de nou, pot spune ca greieri nu am, suspensia spate intr-adevar zgomotoasa, frecventa la radio nu am pierdut-o insa am avut schimbat pe garantie radio-cd-ul din cauza cd-player-ului. Problema intr-adevar pare sa fie cu ambreiajul, ceea ce am vazut pe forumul C4.
PSA car forever/Passion pour Peugeot et Citroen
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”