Cd player-putere?
Moderator: Echipa Tehnica
Cd player-putere?
ce Putere are cd playerul? --Xsara din 12/2003---vreau sa mi schimb boxele, astea vechi sunt praf rau de tot ...cred ca sunt no name.
Cred ca poti sa pui linistit boxe pana in 55W. tre sa te gandesti totusi la dimensiuni, pentru ca daca nu se potrivesc trebuie sa adaptezi suportul sau sa confectionezi altul. Diseara o sa verific si pe aparat si in cartea tehnica si iti comunic ce am aflat.
gata am primit de la hippo ca imi trebuie si mie.
http://www.citdoks.de/Bilder/530/PU-2472A.PDF
Ai aici manual
gata am primit de la hippo ca imi trebuie si mie.
http://www.citdoks.de/Bilder/530/PU-2472A.PDF
Ai aici manual
Boxele stock is cat de cat OK. Eu imediat cum am schimbat playerul pe originale am auzit diferenta. Asta stock are in jur de 15w MAX deci 7-8w/canal RMS (ceva finali Philips daca mai shtiu bine). Playerul stock e Clarion.
Si statie nu-ti pune daca n-ai un player cu iesiri pre-out, poti sa legi pe iesirile de boxe(daca are amplifu intrari high-level), da se pierde MULT din calitate.
Si statie nu-ti pune daca n-ai un player cu iesiri pre-out, poti sa legi pe iesirile de boxe(daca are amplifu intrari high-level), da se pierde MULT din calitate.
player-ul stock scotea max 10W rms pe canal...
puteti pune si mama difuzoarelor, din cauza locasului de montaj al difurilor (foarte prost, cu obturarea difuzorului), a fetei de usa foarte fragile (e din mai multe bucati de plastic nituite, dar cu o gramada de lufturi) nimic (si mai ales ceva amplificat) nu va suna bine intr-o usa de xsara. va vibra, vor fi goluri in frecvente, difurile nu vor cobori cum trebuie, etc...
eu vreau de vreun an sa-mi ciopartesc usile (stalpii deja i-am aranjat), pentru ca m-am convins ca nu mai am cum sa imbunatatesc montajul "stock". din pacate.
boxele stock sunt bunicele comparativ cu ce au alte masini stock, actualmente (polo, clio3 sau megane, chevrolet sau fiat...)
nu sunt noname, sunt produse de ASK, made in italy, niste producatori respectabili de difuri OEM (am zis corect?), la mine nu distorsionau nici aproape de volumul maxim, ce-i drept nici nu ma omorau cu bass-ul, dar asta-i mai degraba vina instalarii.
http://www.askgroup.it/int/index.php?op ... &Itemid=44
tiuterele
sunt harmann, cica made in france...
daca vrei sa faci o treaba pastreaza-ti boxele alea praf si pune pe ele sa cante un player mai vechi, alpine sau pioneer (eu ti-as recomanda un alpine 9812, se gasesc destul de usor), fa niste reglaje din player si vezi cum suna. apoi daca te intereseaza, intreaba-ma cum poti sa-ti insonorizezi usile cu material de ~ 200 ron si evident munca ta, daca iti place sa mesteresti.
bafta!
puteti pune si mama difuzoarelor, din cauza locasului de montaj al difurilor (foarte prost, cu obturarea difuzorului), a fetei de usa foarte fragile (e din mai multe bucati de plastic nituite, dar cu o gramada de lufturi) nimic (si mai ales ceva amplificat) nu va suna bine intr-o usa de xsara. va vibra, vor fi goluri in frecvente, difurile nu vor cobori cum trebuie, etc...
eu vreau de vreun an sa-mi ciopartesc usile (stalpii deja i-am aranjat), pentru ca m-am convins ca nu mai am cum sa imbunatatesc montajul "stock". din pacate.
boxele stock sunt bunicele comparativ cu ce au alte masini stock, actualmente (polo, clio3 sau megane, chevrolet sau fiat...)
nu sunt noname, sunt produse de ASK, made in italy, niste producatori respectabili de difuri OEM (am zis corect?), la mine nu distorsionau nici aproape de volumul maxim, ce-i drept nici nu ma omorau cu bass-ul, dar asta-i mai degraba vina instalarii.
http://www.askgroup.it/int/index.php?op ... &Itemid=44
tiuterele

daca vrei sa faci o treaba pastreaza-ti boxele alea praf si pune pe ele sa cante un player mai vechi, alpine sau pioneer (eu ti-as recomanda un alpine 9812, se gasesc destul de usor), fa niste reglaje din player si vezi cum suna. apoi daca te intereseaza, intreaba-ma cum poti sa-ti insonorizezi usile cu material de ~ 200 ron si evident munca ta, daca iti place sa mesteresti.
bafta!
Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
la tensiunea de 12 volti de pe masina se poate scoate max . cca 2o w /canal . ca sa scoti o putere mai mare ai doua variante ; 1 - sa cauti o scula de firma care are in el invertor de tensiune si atunci sigur ai castig la putere. 2 - amplif de putere suplimentar care si el functioneaza tot cu-n invertor ca sa castige putere
.