3 bip-uri pana la 6km/h
Moderator: Echipa Tehnica
3 bip-uri pana la 6km/h
stie cineva care e semnnificatia acestor bip-uri,sunt 3 bip-uri consecutive cand merg cu mai putin de 6 km/h,cand plec de pe loc mai bine zis??
nu e frana de mana,nu e avertizarea pentru viteza
nu e frana de mana,nu e avertizarea pentru viteza,ma gandesc toate beep-urile astea ar trebui sa semnifice ceva si sa-ti dai seama exact de la ce e,daca sunt 2 bip-uri sa semnifice ceva,daca sunt 3 altceva,nu imi arata nimic la bord si se aud cand si cand,sa nu te avertizeze de alta problema la masina,dar ar trebui sa apara tot timpul,daca stie cineva exact semnificatia bip-urilor,ar trebui sa apara in manual codul asta al bip-urilor
Ai incercat totusi "pseudolimitatorul" de viteza?
Daca era o usa facea in continuu, nu doar la 6 Km/h si se aprindea si plafoniera.
Daca era frana de mana se aprindea si becul martor.
Eu stiu ca singurele bip-uri, (in nr de 3) sunt:
-limitator
-avertizare nivel combustibil
-frana de mana(cu tot cu indicator).
-usa deschisa (cu plafoniera intermitenta)
Asta stiu de la Cartec.
Daca era o usa facea in continuu, nu doar la 6 Km/h si se aprindea si plafoniera.
Daca era frana de mana se aprindea si becul martor.
Eu stiu ca singurele bip-uri, (in nr de 3) sunt:
-limitator
-avertizare nivel combustibil
-frana de mana(cu tot cu indicator).
-usa deschisa (cu plafoniera intermitenta)
Asta stiu de la Cartec.
Re: ok
djmarck scrie:am sa verific toate usile mai bine daca mai apar acele bip-uri,pentru ca intradevar mi se aprinde si plafoniera intermitent,posibil sa fie de la usi,revin cu informatii
Salut. M-ai uitate la toate usile mai ales la haion ca si eu am patit intro zi plecand dintr-o parcare a inceput sa bipaie si sa se aprinda lumina de pe plafoniera intermitent si era de la haion ca nu se inchisese si la bord bineinteles nu apare nimic. Anunta-ma daca ai rezolvat problema si ce-a fost. pa
e ok
am rezolvat,dupa luni de zile de intrebari,era de la usa mea,chiar daca parea inchisa trebuia trasa si mai tare,bine ca m-am lamurit,un lucru aparent simplu dar care tot imi dadea tot felul de idei ,ma gandeam sa nu fie o averizare de pe la motor sau alte siteme.mersi de informatii,puteti inchide topicul
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”